Δολοφονήθηκαν με το συνήθη τρόπο τα παιδιά στην Ορεστιάδα. Μαζική απόπειρα συγκάλυψης.

Τα �δωσαν για παράνομη υιοθεσία
Με μια αστεία σκηνοθεσία, οι εγκληματίες που είχαν τα άτυχα παιδιά προσπαθούν να συγκαλύψουν το στυγερό έγκλημα τους. Απορία προκαλεί η άνεση με την οποία δέχονται το συμβάν τα ΜΜΕ και η ασφάλεια. Πράγμα που ενισχύει τις πληροφορίες που συλλέγουμε και θα δημοσιοποιήσουμε εν ευθέτω χρόνο για τους δρόμους της παιδικής πορνογραφίας και εκμετάλλευσης στα Βαλκάνια.
Για αυτούς που έχουν ακόμα απορίες, θα θυμήσουμε ότι τα κοριτσάκια – θύματα του Ντιτρού βρέθηκαν νεκρά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. Παγιδευμένα σε υπόγειο, από ασιτία και αφυδάτωση. Σε αυτό συνέβαλε η μαζική κινητοποίηση του Βελγικού λαού και η άμεση μετάδοση της πληροφορίας, που καθιστούσε αδύνατη τη μεταφορά των αθώων παιδιών και επικίνδυνη τη διακράτηση τους. Ιδιαίτερα αφού το πελατολόγιο αφορούσε την “αφρόκρεμα” της Βελγικής κοινωνίας.
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα μέσω του Amber Alert, έφερε σε αδιέξοδο τους απαγωγείς – εκμεταλλευτές που μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανενόχλητοι καθ’ ότι στην Ελλάδα αφθονούν τα παιδιά προς πώληση και οι αρχές είναι ανίκανες να χειριστούν τέτοιες υποθέσεις. Το πελατολόγιο βεβαίως παραμένει εξ’ ίσου υψηλό, είτε πρόκειται για σαδιστική εκμετάλλευση είτε για εμπορία οργάνων. Γι΄αυτό φρόντισαν και βρήκαν ουδέτερο και απροσπέλαστο έδαφος για να σκηνοθετήσουν το “ατύχημα”
Οι ένοχοι όπως και στην περίπτωση του Άλεξ, υπεράνω νόμου, νομίζουν πως θα γλιτώσουν χρησιμοποιώντας κράτος και παρακράτος κάτα το δοκούν. Δεν υπολογίζουν όμως πως η δικτατορία της ενημέρωσης έχει σπάσει. Έπεται και η κατάρρευση της δικτατορίας της δράσης. Ακόμα και αν φροντίσουν να “αυτοκτονήσουν” τους ελεεινούς μεσάζοντες της αγοραπωλησίας. 
ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ