Ο παιχνιδάς που «ξεβλάχεψε» τους Κινέζους με ακίνητα-φιλέτα και χρυσές βίζες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3f05525e 0303 4724 94fd 61a880ab0a77Πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις παράτυπες πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους, η αγορά βοούσε από το deal εξαγοράς της βίλας Κωστόπουλου-Μπαλατσινού από το alter ego του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη. Η πάλαι ποτέ θρυλική για τα ξέφρενα πάρτι της βίλα, δεν ηταν η μοναδική που θα κατέληγε στον χαμηλών τόνων Eυάγγελο Παπαευαγγέλου. 
Για να τις κληρονομήσει στις κόρες του Μαρία και Κατερίνα είκαζαν τότε οι αναλυτές της αγοράς ακινήτων. Ελάχιστοι γνώριζαν οτι ο “παιχνιδάς” ειχε επιδοθεί σε ανελέητο κυνήγι κόκκινων ακινήτων, τα οποία αγόραζε κοψοχρονιάς.
Εκτός από την χλιδάτη βίλα των 1.200 τ.μ. του πρώην ιδιοκτήτη της IMAKO, Πέτρου Kωστόπουλου στη Φιλοθέη, γνωστή για τα μυθικά πάρτυ με τη συμμετοχή της επιχειρηματικής και πολιτικής elite της χώρας, αξίας 4,7 εκατ ευρώ, ο Παπαευαγγέλου είχε αποκτήσει λίγους μήνες νωρίτερα, έναντι συνολικού τιμήματος 2 εκατ ευρώ, τα τέσσερα ημιτελή ακίνητα της Koumbas Development του Γιώργου Kούμπα στην οδό Aγίου Δημητρίου 62 στο Παλαιό Ψυχικό.
Ο Γιωργος Κούμπας, για πολλούς ο «γκουρού» των ασφαλιστικών πρακτορεύσεων, εξελίχθηκε σε κορυφαίο παίκτη στην κερδοσκοπική αντιμετώπιση του Χρηματιστηρίου, μέχρι την κατάρρευση του το 2015.

Κάπως έτσι, έσκασε σαν βόμβα η υπόθεση πώλησης ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές μέσω POS ελληνικής τράπεζας, για την οποία η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ζήτησε τη διενέργεια έρευνας από τους οικονομικούς εισαγγελείς για το κατά πόσον έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ