Μυστική κατάθεση των γονιών του ομογενούς στην ΕΛΑΣ: Τoυ είχαν κάνει συστάσεις για την ελληνική σημαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

D07C3A37-5FA1-4E3A-BDCE-F34117784498Το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα πέρασαν μυστικά τα ελληνοαλβανικά σύνορα και βρέθηκαν στο τελωνείο της Κακαβιάς όπου σε ειδικό χώρο συναντήθηκαν με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ.
Οι γονείς του ομογενούς κατέθεσαν όσα ήξεραν για τις ημέρες που προηγήθηκαν της τραγωδίας. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κατέθεσαν πως ο γιος τους δεχόταν πιέσεις από Αλβανούς αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν στενά, σχεδόν κάθε του κίνηση, επί τουλάχιστον δύο μήνες.
Δύο 24ωρα προτού πέσει νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, εκλήθη σε αστυνομικό τμήμα, πιθανώς για να δώσει εξηγήσεις ή να του κάνουν συστάσεις για τις ελληνικές σημαίες. Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με την κατάθεση των γονιών του, δεν τους είπε πολλά για να μην τους στεναχωρήσει.
Οι γονείς μίλησαν και για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι μετά το περιστατικό στην πλατεία όπου πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι με όπλα και κουκούλες, έσπαζαν, έβριζαν, απειλούσαν με τα αυτόματα επί πέντε ώρες, λέγοντάς τους πως θα τους σκοτώσουν αν δεν ομολογήσουν πού βρίσκεται το παιδί τους.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
http://www.dailymotion.com/embed/video/x6whaxd

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ