«Στολίσου γραι και απόμεινε» – Άκυρο Μητσοτάκη σε γαλάζιο βουλευτή την ώρα που εκείνος έστηνε φιέστα για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

funnyΤη γνωστή κρητική παροιμία θυμίζει άγνωστο περιστατικό σε μεγάλο δήμο της Μακεδονίας για τη “μάχη της καρέκλας” στη ΝΔ. Την ώρα που γαλάζιος βουλευτής έκανε ολόκληρη γιορτή για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του να γίνει δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ, ο Μητσοτάκης του έριχνε άκυρο, χωρίς μάλιστα να εμφανιστεί στην εκδήλωση, αν και επίσημος προσκεκλημένος.
Ο λόγος για τον βουλευτή της Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, που θέλει από βουλευτής να γίνει δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ. Η υποψηφιότητα του όμως κολλάει στον νυν δήμαρχο Σάββα Χιονίδη (που είχε στηριχθεί από τη ΝΔ) που του πρότειναν να πάει βουλευτής και να μην είναι δήμαρχος. Ο κ. Χιονίδης όμως επιμένει στην υποψηφιότητα του για δήμαρχος, μπλοκάροντας αυτήν του Κουκοδήμου. Ο τελευταίος μάλιστα, ίσως για να “εκβιάσει” τη στήριξη του Μητσοτάκη, έκανε ολόκληρη γιορτή εξαγγέλλοντας στην Κατερίνη την υποψηφιότητά του.
Στο πάρτι παραβρέθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι βουλευτές, όχι όμως ο Μητσοτάκης, που ήταν καλεσμένος, φουντώνοντας τις φήμες για άδειασμα στον πρώην Πρωταθλητή.
Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον σε άλλη μια περιφέρεια με έντονο παρασκήνιο και συντροφικά μαχαιρώματα μεταξύ των γαλάζιων στελεχών.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ