Ο "μαζί τα φάγαμε" βγήκε από τη ναφθαλίνη για να μας χαρίσει άλλη μια στιγμή Εθνικής Υπερηφάνειας

2e0f8 bularati

«Επιτέλους, παρουσιάστηκε και μια ελληνική φωνή που υπερασπίζεται την αλβανική αστυνομία στην περίπτωση στους Βουλιαράτες» γράφουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας για τις εμετικές δηλώσεις του ανθρώπου που καμάρωνε τις σημαίες την ώρα που τις έπαιρνε ο αέρας στα Ίμια. 

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα  ο Πάγκαλος ο οποίος δηλώνει αρβανίτης,  δήλωσε: Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και στις σκανδιναβικές χώρες».
Μάλιστα χαρακτήρισε τον σημαιοστολισμό στη Δερβιτσάνη και στους Βουλιαράτες με ελληνικές σημαίες ως ‘υπερβολή’: «οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Πάγκαλος, που μετά το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας, έχει εκφράσει κατά καιρούς συμπάθεια προς τους Αλβανούς, κατέκρινε τον πρωθυπουργό Ράμα για τις δηλώσεις του στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
«Ο Ράμα έκανε λάθος δήλωση σε λάθος ώρα. Ο Ράμα είναι ένας πολιτικός που ενδιαφέρεται μόνο για ψήφους. Επιδιώκει να συγκεντρώσει ψήφους στη νότια Αλβανία. Και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν  όχι μόνο Έλληνες αλλά και Αλβανοί  στο νότο»,εξήγησε ο Πάγκαλος.
‘TE SHESHI’
Πηγή: ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
 
infiltr8or

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ