Πόλεμος ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 για το ποιο ριάλιτι θα έχει την πρωτοκαθεδρία στην ποιοτική αναβάθμιση του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου των Ελλήνων #SurvivorGR #NomadsGR

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ανοιχτός πόλεμος με εξώδικα μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 με αφορμή τα ριάλιτι επιβίωσης Nomads και Survivor. H εταιρεία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί έστειλε εξώδικο στο κανάλι του Αμαρουσίου κατηγορώντας το ότι αντιγράφει το Survivor σε σημεία όπως είναι οι ομάδες, η διαδικασία της ψηφοφορίας, τα χρώματα των ομάδων, οι πίστες των αγωνισμάτων, ο χώρος διαμονής των παικτών και η μείωση των ομάδως από 3 σε 2.
Για το εξώδικο είναι ενήμερος και ο ΣΚΑΪ ο οποίος δεν έφερε αντίρρηση στην πρόθεση του Ατζούν Ιλιτζαλί. Από πλευράς του ΑΝΤ1 αναφέρεται πως οι παίκτες που μπαίνουν στα συγκεκριμένα παιχνίδια επιβίωσης δεν έχουν καμία νομική ή άλλου είδους δέσμευση ώστε να μην συμμετάσχουν σε κάποιο άλλο. Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι το Nomads ως format ανήκει στη βελγική εταιρεία Karacol η οποία πρωτολάνσαρε το συγκεκριμένο παιχνίδι πριν 15 χρόνια. Έκτοτε το ριάλιτι επιβίωσης έχει πουλήσει σε δεκάδες τηλεοπτικές αγορές, οπότε το ότι μοιάζει τόσο με το Survivor, όσο και με άλλα αντίστοιχα παιχνίδια είναι κάτι το αναπόφευκτο από τη στιγμή που τα concepts αυτά είναι παραπλήσια μεταξύ τους.
Σημαντική λεπτομέρεια: Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι στο Nomads θα κληθούν να συμμετέχουν πρώην παίκτες του “Survivor”.
Με πληροφορίες από zournalistas.com
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ