Αποκαλύπτουμε τα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ και της κυρίας Γεννηματά για τον Παπαντωνίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8944Βγήκε η κυρία Φώφη Γεννηματά αλλά δειλά – δειλά και κάποια άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να διατυμπανίσουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τον Γιάννο Παπαντωνίου. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον Γιάννο Παπαντωνίου για τις μίζες και τα σκάνδαλα που έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα. Ουδέν ψευδέστερον!

Και δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε την εξεταστική της ντροπής του 2005 όπου σύσσωμο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα κορυφαία στελέχη του προστάτευαν με απίστευτα ψέματα τον κύριο Άκη Τσοχατζόπουλο και τον κύριο Γιάννο Παπαντωνίου για τις μίζες των εξοπλιστικών. Για τις ίδιες μίζες που τους οδήγησαν στην φυλακή. Θα μιλήσουμε ακριβώς για την ταμπακέρα, δηλαδή την ρίξει Γιώργο Παπανδρέου – Γιάννου Παπαντωνίου το 2007, την οποία επικαλούνται σήμερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να ξεπλύνουν από πάνω προς την ντροπή.

Η τότε ρήξη λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με τις μίζες και τα πεπραγμένα του Γιάννου Παπαντωνίου που προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε διαφωνήσει με τον Γιάννο Παπαντωνίου αναφορικά με το θέμα της πώλησης της Εμπορικής τράπεζας στους Γάλλους! Ούτε τον αποκήρυξε ποτέ για τις μίζες, ούτε για το χρηματιστήριο, ούτε για τα εξοπλιστικά, ούτε τίποτα! Ούτε φυσικά για την καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων, ο Γιάννος έπαιξε τα αποθεματικά τους στο χρηματιστήριο.

Ουδέποτε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ από κήρυξε τον Γιάννο Παπαντωνίου για τα σκάνδαλα τα οποία προκάλεσε και από τα οποία κέρδισε εκατομμύρια. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Γιάννος Παπαντωνίου τους κρατάει όλους. Ήταν τέτοιο το πλιάτσικο πάνω στην πατρίδα την εποχή του εκσυγχρονισμού, που όλοι οι εκσυγχρονιστές πήραν το μερτικό τους. Το παλαιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο αποστασιοποιήθηκε από την εγκληματική δράση Σημίτη, απομακρύνθηκε. Όσοι έμειναν, έμειναν για να συμμετέχουν στο φαγοπότι.

Διαβάστε και το εξαιρετικό άρθρο στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν, του καθηγητή Μενελάου Γκίβαλου. Λύνει κάθε απορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ