Ολόκληρο το πόρισμα για το "Ερρίκος Ντυνάν" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Γιώργου Λυκουρέντζου
Σε περαιτέρω έρευνα από τη Δικαιοσύνη και όχι από τη Βουλή, κάτι που θα σήμαινε σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης καταλήγει η κυβερνητική πλειοψηφία στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία στην υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν. [ΒΙΝΤΕΟ]
Σύμφωνα με το πόρισμα της εξεταστικής το οποίο αποκαλύπτει το real.gr η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οι πολιτικές ευθύνες υπήρξαν τεράστιες και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το πόρισμα θα πρέπει να διαβιβαστεί στην εισαγγελία για την περαιτέρω διερεύνηση των φακέλων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στην κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου επισημαίνοντας ότι απέφυγε να απαντήσει με ειλικρίνεια ενώ το δεύτερο όνομα Υπουργού που αναφέρεται είναι αυτό του κ. Γεωργιάδη.
Αναλυτικά τα συμπεράσματα:
Υπό το πρίσμα αυτό η Εξεταστική Επιτροπή επαναδιατυπώνει τις εκτιμήσεις της αναφορικώς με την ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων:
1. Η Εξεταστική Επιτροπή εκτιμά ότι, αναφορικώς με όσα κατέθεσε ενώπιόν της ο Α. Λοβέρδος, απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση από τις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεσθεί διά πράξεων ή παραλείψεων αδικήματα, δεδομένου ότι από τα προαναφερόμενα με σαφήνεια προκύπτει ότι κατά την ένορκη εξέτασή του στη συνεδρίαση της 18-7-2017 απέφυγε να απαντήσει με ειλικρίνεια στο ερώτημα για τον λόγο που η εν λόγω τροπολογία συνετάγη τον Ιούλιο του 2011 από τον Α. Μαρτίνη και τον Β. Στεργίου, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντιστοίχως του Δ.Σ. του Κ.Ι.Ε.Ν., επιμείνας ότι αυτή συνετάγη τον Μάρτιο του 2012 από το νομικό του σύμβουλο Δημήτριο Μπαλασόπουλο, οπότε και ψηφίσθηκε.
Διαβάστε αναλυτικά το πόρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΡΡΙΚΟΣ-ΝΤΥΝΑΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ