Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Η κυβέρνηση αποδεικνύει την θέλησή της για πάταξη της διαφθοράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8972Ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

 «Η κυβέρνηση καθημερινά και παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετωπίζει αποδεικνύει την απόλυτη συμμόρφωσή της προς το παλλαϊκό αίτημα για πλήρη διαφάνεια στο δημόσιο βίο της χώρας και την αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη θέλησή της για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και για διαφάνεια παντού, σε όλους και για όλα».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή ομιλία του στην ημερίδα με θέμα: «Ίδρυση και λειτουργία μονάδων εσωτερικού ελέγχου στους ΟΤΑ».

Στην ομιλία του ο κ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε πως για την Ελλάδα οι συνέπειες της διαφθοράς και της διαπλοκής  ήταν καταστροφικές, καθώς προκάλεσαν οικονομική αλλά και ηθική και πολιτική κρίση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε πως η οικονομική κρίση θα είχε αποφευχθεί «εάν δεν είχαν εκμαυλιστεί συνειδήσεις», τονίζοντας παράλληλα πως η διαφθορά και η διαπλοκή «αποτελούν το υπερόπλο των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που το χρησιμοποίησαν στην αρχή, τουλάχιστον, για να αποκτήσουν μερίδιο της πολιτικής εξουσίας που δεν τους ανήκει».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, επισήμανε πως στην Ελλάδα έγινε η μεγάλη επίθεση κατά της Δημοκρατίας αλλά από την χώρα μας «θα ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση της Δημοκρατίας».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης διευκρίνισε πως έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία η πρόταση του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ως προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ότι δεν μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός πρόσωπο που δεν είναι μέλος του κοινοβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ