Γιατί οι Έλληνες της Αμερικής θα στηρίξουν Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8610Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

4.000.000 ‘Ελληνες των ΗΠΑ ψήφισαν σε συντριπτικά ποσοστά τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016. Οι ψήφοι που πήρε από τους ομογενείς της Νέας Υόρκης έφτασαν κοντά στο 90%. Οι λόγοι ήταν ότι είχαν μεγάλα παράπονα από τη Χίλαρυ Κλίντον τόσο για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών όσο και για τη συμπεριφορά της απέναντι στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής. 

Την Τρίτη, στις 6 Νοεμβρίου, στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, οι Έλληνες ομογενείς πάλι θα στηρίξουν Τραμπ ψηφίζοντας Ρεπουμπλικάνους για τη Γερουσία και το Κογκρέσο. Και είναι πολύ κρίσιμες οι εκλογές γιατί πρέπει να ανατραπεί το σχέδιο των Δημοκρατικών (και του βαθιού κράτους των ΗΠΑ) για πρόταση μομφής κατά του Τραμπ και εκδίωξη του από το προέδρικό αξίωμα αν πάρουν την πλειοψηφία σε Γερουσία και Κογκρέσο. 

Επί τροχάδην να δούμε τους λόγους που πρέπει αύριο να ψηφιστούν οι Ρεπουμπλικάνοι.

α) Γιατί ο Τραμπ δεν έκανε πολέμους σε αντίθεση με το δίδυμο Ομπάμα-Χίλαρυ που ισοπέδωσε Συρία και Λιβύη.

β) Γιατί ο Τραμπ με τις πολιτικές του οδήγησε στην αύξηση των μισθών και στη μεγαλύτερη ΜΕΙΩΣΗ της ανεργίας εδώ και 18 χρόνια στις ΗΠΑ.

γ) Γιατί υποστηρίζει Ελλάδα και Κύπρο για ασφαλείς εξορύξεις και για ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.

δ) Γιατί επί του Δημοκρατικού Μπιλ Κλίντον έγινε το γκριζάρισμα των βραχονησίδων μας στο Αιγαίο και ο βομβαρδισμός της Σερβίας. Kαι γιατί η σύζυγός του ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ευνόησε την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ