Οι Γερμανοί ομολογούν και αποκαλύπτουν το σκάνδαλο του C4i: Ο Καραμανλής δεν παραλάμβανε και ο Χριστοφοράκος ήθελε να λαδώσει κάποιους στη ΝΔ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8994

Διαβάστε επίσης: ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Τρομερές αποκαλύψεις στην δική της Siemens, ειδικά για το C4i του Σημίτη και του Παπανδρέου.

Ποιόν άλλον ήθελε να λαδώσει ο Χριστοφορακος στη ΝΔ για να παραληφθεί το έργο; Με ποιον τα έλεγε καλά; Ποιος τον φυγάδευσε για να μην αποκαλύψει;

«Για το έργο αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων είχε αυτοτελή ευθύνη η ελληνική εταιρεία», σημείωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια επανέλαβε ότι στη διάρκεια επιχειρηματικής σύσκεψης της Siemens το φθινόπωρο του 2004 παρουσιάστηκε το έργο ασφάλειας των Αγώνων ως έργο-πρότυπο. «Αλλά εγώ είχα δει πιο πριν τα στοιχεία του εμπορικού έτους και η ελληνική εταιρεία μας χρωστούσε 30 εκατομμύρια. Εκνευρίστηκα και είπα σε δύο μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου που κάθονταν δίπλα μου –μεταξύ τους και ο νέος τότε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κλαινφέλς– ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν προβλήματα απόδοσης του έργου (performance problems). 
Λίγο αργότερα ήρθε ο κ. Χριστοφοράκος για να μου ζητήσει τον λόγο. Μου είπε ότι για να καταβληθούν από τον πελάτη τα 30 εκατομμύρια, θα έπρεπε να καταβάλει 10 εκατομμύρια έτσι ώστε να αγοράσει από την ελληνική κυβέρνηση την αποδοχή του συστήματος…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ