Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

katsifas-hero

Το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Κατσίφα θα πουν στις 2 το μεσημέρι οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και περισσότεροι από 2.000 ομογενείς που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου ομογενή, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα. Τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από τον δήμο Δρόπολης, στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες.
Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακκαβιά, και ενισχύονται οι έλεγχοι σε οχήματα εκπροσώπων βορειοηπειρωτικών σωματείων. Τα πρώτα πούλμαν έχουν ήδη περάσει τα σύνορα γεμάτα με ανθρώπους από κάθε γωνιά της χώρας που θέλουν να παραστούν στην κηδεία και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι είναι τα λεωφορεία από την Αθήνα που θα φτάσουν στους Βουλιαράτες και τέσσερα λεωφορεία ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη.
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε την Τετάρτη στους Βουλιαράτες το φέρετρο με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ