Αδιανόητη η λογοκρισία του ΠτΔ από την κρατική τηλεόραση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9011

Το ζήσαμε κι αυτό. Η κρατική τηλεόραση να λογοκρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μην αφιερώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ούτε δευτερόλεπτο από την επίσκεψη του στην Λέσβο για την επέτειο της απελευθέρωσης, με την μεγαλειώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες, και την παρέλαση που όμοια της δεν είχε ξαναδεί το νησί. Και φυσικά τις ξεκάθαρες, πατριωτικές παρεμβάσεις για τα εθνικά θέματα και το αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία.

Ποιος λοιπόν είχε τα κότσια ως άλλος κομισάριος στην ΕΡΤ να λογοκρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ποιος είναι τόσο μάγκας που είχε το θράσος να πάρει τέτοια απόφαση; Ήταν δική του η απόφαση ή μήπως ήταν άνωθεν εντολή; Γιατί δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος πως ένα πρόσωπο ενήργησε αυτοβούλως σε αυτή την κατεύθυνση.

Ενοχλούν λοιπόν κάποιους οι πατριωτικές παρεμβάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας; Και αν ναι, ποιους; Διότι η κρατική τηλεόραση δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε παιδότοπος ιδεοληπτικών αρλεκίνων που κάνουν το κέφι τους. Αναμένουμε λοιπόν από την κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα, αλλιώς θα δικαιώσει τον Μητσοτάκη που μιλά για τσιφλίκια μέσα στην κρατική τηλεόραση.

 
https://www.youtube.com/watch?v=nzITQBp-mkQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ