Νέα άθλια προπαγάνδα κατά της έντιμης Βασιλικής Θάνου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9013

Δεν έβαλαν μυαλό οι άθλιοι προπαγανδιστές. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που επέτρεπαν στον υπόκοσμο και στους καταχραστές απατεώνες να συκοφαντούν την έντιμη πρόεδρο του Αρείου Πάγου σε πανελλαδική μάλιστα συχνότητα, αντί να ζητήσουν συγγνώμη που έβγαλαν υπόδικους απατεώνες να κουνούν το δάχτυλο σε μία ακέραια λειτουργό της δικαιοσύνης, επανέρχονται με νέα άθλια μυθεύματα. Αποδεικνύοντας πλέον περίτρανα πως το παρακράτος της διαφθοράς στέκεται απέναντι σε όσους υπερασπίζονται την πατρίδα και την κοινωνία.

Νέο μύθευμα, η δήθεν προσφυγή της τέως Προέδρου του Αρείου Πάγου για το μισθολόγιο!

Αντί να μεταδώσουν όπως οφείλουν ότι η προσφυγή είχε γίνει από το σύνολο των ελλήνων δικαστών, πολύ πριν η κυρία Βασιλική Θάνου αναλάβει πρόεδρος του Αρείου Πάγου, και τυχαίνει να εκδικάζεται σήμερα αρκετά χρόνια μετά, με μία άθλια μεθόδευση και προπαγάνδα γκεμπελικής προέλευσης αφήνουν να εννοηθεί ότι η κυρία Βασιλική Θάνου ως πρόεδρος του Αρείου Πάγου προσέφυγε για τον μισθό της στην δικαιοσύνη! Ενώ η προσφυγή από το σύνολο των δικαστών έγινε το 2013. Χρόνια πριν επιλεγεί η κυρία Θάνου στο ανώτατο αξίωμα της δικαιοσύνης.

Είναι βέβαιον ότι αυτή η άθλια προπαγάνδα δεν μπορεί να είναι άσχετη από τις εξελίξεις στην υπόθεση του μεγαλοαπατεώνα Βγενόπουλου και τον συνεργών του που καλούνται πλέον να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό. Εάν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα εκβιάσουν την ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά την έντιμη Θάνου, για ακόμα μια φορά κάνουν λάθος. Εδώ δεν εκβιάστηκε από τον εγκέφαλο των 4 δις που είχε φτάσει στο σημείο να ισχυρίζεται ψευδώς ότι είχε καταθέσει μήνυση κατα της κυρίας Θάνου και θα δημοσιογραφικά πιστόλια να το αναπαράγουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ