Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε η Ελένη Χατζηλιάδου (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 989

Στην κορυφή του κόσμου, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ελένη Χατζηλιάδου. Η Ελληνίδα καρατέκα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς στον τελικό των +68 κιλών, επικράτησε της Αγιούμι Ουεκούσα από την Ιαπωνία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Χατζηλιάδου, πήρε «ρεβάνς» από την Ασιάτισσα πρωταθλήτρια, η οποία την είχε νικήσει το 2016.
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούνιο, η Χατζηλιάδου, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +68κ. κατά την διάρκεια των Μεσογειακών Αγώνων, που φιλοξενήθηκαν στην Ταραγόνα, καθώς ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού από την Γαλλίδα Νάνσι Γκαρσιά με 4-3.

Συγχαρητήρια του Γιώργου Βασιλειάδη

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Ελένη Χατζηλιάδου για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με ανάρτησή του στο twitter:

«Η Έλενη Χατζηλιάδου με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στη Μαδρίτη μας έκανε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!»

https://m.facebook.com/HellenicOlympicCommittee/videos/2225370120820997/

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ                                                               ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ                                                                          ΣΤΗΝ κα ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ 

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ 

Αθήνα,10.11.2018

 

Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την κορυφαία, παγκοσμίως, επιτυχία σας, όσο και για την επιβράβευση των επίμονων και μεθοδικών προσπαθειών σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ