Ο Τάσος Πετρόπουλος “ξηλώνει” την προπαγάνδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cf80ceb5cf84cf81cebfcf80cebfcf85cebbcebfcf82-ce95cea0cea3ce99ce9bce9fce9dΠαρά την καθοδηγούμενη ατζέντα και την επιεικώς προκλητική συμπεριφορά κάποιων, ο Τάσος Πετρόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε απαντήσεις σε όλους και για όλα:
Βασικά σημεία της τοποθέτησής του στο «Οpen» στη εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη και στο επιθετικό πάνελ των γνωστών …προθύμων.

Η συνέντευξη:

  • Ο κόσμος θέλει να μάθει αν πρέπει να κάνει την αίτηση για αναδρομικά και αν θα πάρει κάποια στιγμή λεφτά..

Τα έχω ξαναπεί από όταν ξεκίνησε αυτό το θέμα. Το ορόσημο για όσα ρωτάτε είναι η απόφαση του ΣτΕ και με αυτή πορευόμαστε.
Υπάρχει μια διαδικασία η οποία λέει το εξής: Για να μην πολώνονται τα δικαστήρια με δίκες, όταν υπάρχουν αγωγές κατά του Δημοσίου από χιλιάδες πολίτες, και για να μην ταλαιπωρούνται και οι πολίτες, γίνεται μια πιλοτική δίκη. Η απόφαση που θα βγάλει, κρίνεται από το ΣτΕ σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και η Ολομέλεια.
Την απόφαση που έβγαλε το ΣτΕ το 2015 είπε: «Δεν θα γίνουν δεκτές προσφυγές που θα κατατίθενται μετά το 2015 για καταβολή αναδρομικών και η απόφαση αυτή είναι δεσμευτική και για τα κατώτατα δικαστήρια».
Ήρθαν μετά από 3 χρόνια τα κατώτατα δικαστήρια, δηλαδή τα Πρωτοδικεία,  και λένε ότι δεν θα τηρήσουν την απόφαση του ΣτΕ, επικαλούμενα το άρθρο 6.
Γι’ αυτό ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Δεν ακούμε άλλα πράγματα, αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ και σ’ αυτή πειθαρχούμε.

  • Να κάνει ο κόσμος αιτήσεις;

Έχω πει από την πρώτη μέρα ότι δεν χρειάζεται να κάνει αιτήσεις ο κόσμος. Είναι περιττή η αίτηση, αλλά επειδή είναι εύκολη να την κάνουν ας την κάνουν όσοι θέλουν. Αν θα έχει αποτέλεσμα θα κριθεί από τις αποφάσεις του ΣτΕ.
Μιλάμε για τους νόμους του 2012, είναι οι νόμοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι νόμοι οι αντισυνταγματικοί είναι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν κρίνονται άλλα πράγματα, προς το παρόν.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφού κόψανε το λαιμό του κόσμου, μας κατηγορούν γιατί δεν δίνουμε τα αναδρομικά που έκοψαν εκείνοι. Σε τέτοια σημεία, σε τέτοια κατάντια φτάσανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ