Η θύελλα για τα 19.000.000 ευρώ στο σπίτι του Π. Ψυχικού, το θράσος του ΠΑΣΟΚ, του Ακη και του… γκουρού των fake news Μαλέλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκάλεσε το σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας» σχετικά με την έφοδο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, το οποίο βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση εδώ και μεγάλο διάστημα, έπειτα από πληροφορίες ότι εντός του ήταν κρυμμένα 19.000.000 ευρώ που ανήκουν σε πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

Η υπόθεση, που έχει πολλά παρακλάδια, έντονο παρασκήνιο και «ευαίσθητες» πληροφορίες που δεν μπορούν να δημοσιευτούν προς το παρόν, προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και επίσημες αντιδράσεις από την Ελληνική Αστυνομία, το ΠΑΣΟΚ και τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Θυμίζουμε ότι η «δημοκρατία» έγραψε πως την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε έφοδος στο ακίνητο που, παρότι ήταν ακατοίκητο, φρουρούνταν διαρκώς από τρεις ιδιωτικούς αστυνομικούς, και έπειτα από έρευνα βρέθηκε το μυθικό ποσό των 19.000.000 ευρώ. Παράλληλα, στο ρεπορτάζ επισημάνθηκε πως τα χρήματα μεταφέρθηκαν μέσω Ιταλίας με σκάφος, υπόθεση που είχαν κληθεί να διαχειριστούν πριν από αρκετό καιρό οι αρμόδιες Αρχές. Μάλιστα, για τον εντοπισμό του σκάφους είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση.

Επειτα από την αρχική αμηχανία που προκάλεσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, η Ελληνική Αστυνομία με μια προσεκτική ανακοίνωση ανέφερε: «Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας δημοκρατία».

Στη συνέχεια και επειδή η υπόθεση πήρε μεγάλη διάσταση, η «δημοκρατία»τοποθετήθηκε με δική της ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, η “δημοκρατία” επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς, διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

Σε κάθε περίπτωση, η «δημοκρατία» συνεχίζει το ρεπορτάζ της και ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθεί ή θα διαψευστεί. Κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και ερευνάται. Σπανίως για τέτοιες υποθέσεις σε εξέλιξη υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση και συνήθως τα στόματα είναι κλειστά…

Επιμένουμε πάντως τόσο στο ότι υπήρξε κινητοποίηση για «μαύρο χρήμα» ύψους 19.000.000 ευρώ που θα ερχόταν από την Ιταλία μέσω θαλάσσης όσο και για την έφοδο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού από πάνοπλους άντρες. Τα νεότερα, προσεχώς…

—-

Ασύλληπτο θράσος (και) από τον Μαλέλη

Μιλάνε όλοι, μιλά και ο… γκουρού των fake news. Με απίστευτο θράσος ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε ότι «επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα fake news της εφημερίδας δημοκρατία, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία». Με την ευκαιρία ο κ. Μαλέλης, ο ολετήρας της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, που ξαφνικά παραδίδει και μαθήματα δεοντολογίας και επικαλείται την ΕΣΗΕΑ, από την οποία έχει διαγραφεί (!!!), ας θυμίσει στην κυρία Αντωνιάδου και την ιστορία του Σορίν Ματέι…

Διαβάστε παρακάτω: 

Παριστάνει τώρα και το θύμα ο Τσοχατζόπουλος

Ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ για «λωτοφάγους»!

Παριστάνει τώρα και το θύμα ο Τσοχατζόπουλος

Ακόμη και ο καταδικασμένος Ακης Τσοχατζόπουλος ξεμύτισε και βρήκε την ευκαιρία να παρουσιαστεί ως θύμα, εκμεταλλευόμενος μάλιστα διάφορα «συστημικά» μέσα ενημέρωσης που με πρωτοφανή προθυμία τού έδωσαν βήμα. Το περίεργο είναι ότι παρότι η «δημοκρατία» δεν τον υπέδειξε ως κάτοχο των χρημάτων που βρέθηκαν στο Π. Ψυχικό και απλώς ανέφερε ότι εξετάζεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, αν είναι δικά του, έσπευσε να καταγγείλει προσπάθεια εξόντωσης! 

Με δεδομένο ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει καταδικαστεί για τεράστιες μίζες που έλαβε, χωρίς να έχουν βρεθεί ακόμη τα συγκεκριμένα ποσά, εύλογα κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί αν είναι δικός του ο συγκεκριμένος «κρυμμένος θησαυρός». Θυμίζουμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο πρώην υπουργός μόνο για μέρος των καταγγελιών εναντίον του έλαβε ως μίζα τουλάχιστον 55.000.000 ευρώ. Τα λεφτά ακόμη αναζητούνται…

Ο λαλίστατος κ. Τσοχατζόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει για το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας»: «Οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Αρειο Πάγο στην αναίρεσή μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως -παράλληλα- να προσφέρουν και τις “υπηρεσίες” τους σε διάφορα “κέντρα” που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου. H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή».

—-

Ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ για «λωτοφάγους»!

Επιλεκτική αμνησία στη Χαρ. Τρικούπη

Το ΠΑΣΟΚ, με μια ανακοίνωση-παραλήρημα, θέλησε να παρουσιαστεί στην κοινή γνώμη ως καθαρό και… άμεμπτο, με αφορμή την αποκάλυψη της «δημοκρατίας». Το κόμμα που αποδεδειγμένα ευθύνεται για την κατάρρευση της χώρας και για το μεγαλύτερο μέρος των δεινών που έπεσαν στις πλάτες των Ελλήνων, αντί να σιωπά από ντροπή, με θράσος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Φαίνεται ότι αγνοεί τη λαϊκή παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Προφανώς, στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός έχει ξεχάσει τις καταδίκες μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ για μίζες, αλλά και τις υποθέσεις που ακόμα ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως αυτή του Γιάννου Παπαντωνίου. Νομίζουν ότι έχει ξεχαστεί το 1.000.000 μάρκα του Τσουκάτου, που πήγαν από τη Siemens απευθείας στα κομματικά ταμεία. Θεωρούν ότι είναι… περσινά ξινά σταφύλια η καταδίκη του Μαντέλη σε πέντε χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Νομίζουν ότι ξεχάστηκαν οι υπερτιμολογήσεις των δημόσιων έργων, τα υποβρύχια που έγερναν, τα ραντάρ που ήταν άχρηστα, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η απόκρυψη της «λίστας Λαγκάρντ» και τόσα άλλα.

Τα 15.000.000;

Και φυσικά, ακόμα δεν έχει απαντήσει η ηγεσία του κόμματος τι έγιναν τα 15.000.000 ευρώ που βρέθηκαν στα χρηματοκιβώτια της Χαριλάου Τρικούπη. Το 2016, που δημοσιεύτηκε από έγκυρα μέσα ενημέρωσης η σχετική πληροφορία, το ΠΑΣΟΚ (πάλι) με επίσημη ανακοίνωση είχε κάνει λόγο για «στημένα μυθεύματα». Λίγους μήνες μετά, όμως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη στον πρώην υπεύθυνο Οικονομικών του κόμματος Ροβέρτο Σπυρόπουλο, κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση 15.000.000 ευρώ που βρίσκονταν στο χρηματοκιβώτιο! Κανείς δεν έμαθε τι έγινε τελικά εκείνο το τεράστιο ποσό σε μετρητά, που μόνο «μύθευμα» δεν ήταν… 

Το ΠΑΣΟΚ στην προχθεσινή (παρόμοια) ανακοίνωσή του για το ρεπορτάζ μας ανέφερε: «Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε, εξάλλου. Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., που, ως γνωστόν, ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες. Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». 

Ως προς την τελευταία φράση, αγαπητοί κύριοι του ΠΑΣΟΚ, συμφωνούμε απόλυτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ