ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από τη Θεσσαλονίκη, κυρία Ταχιάου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9032Σε σημερινό της άρθρο στο protagon, η δημοσιογράφος κυρία Χριστίνα Ταχιάου, η γνωστή πρώην βουλευτής του Ποταμιού που δεν μπορούσε να επιβιώσει με 5.500 ευρώ το μήνα, προσπαθεί να αναδείξει ανύπαρκτες αντιπαλότητες μέσα στην Κυβέρνηση, και πιο ιδιαίτερα ανάμεσα στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τις Υφυπουργούς Μακεδονίας και Θράκης και Εθνικής Άμυνας αντίστοιχα.

Το άρθρο μηδενικής δημοσιογραφικής αξίας της κας Ταχιάου, αναμασά εξίσου μηδενικής πραγματικότητας φήμες προηγούμενων μηνών για επιδοτήσεις που “η μία έδωσε και η άλλη έκοψε” και άλλες τέτοιες ανεπιβεβαίωτες και προφανώς fake news πληροφορίες, τις οποίες ξανακούσαμε στο παρελθόν από την “εθνική εκπρόσωπο τάφου”, ή καλύτερα “εθνική πολυθεσίτισσα” μας – και εξίσου μηδενικής αξίας δημοσιογράφο, την κα Άννα Παναγιωταρέα.

Παραβλέπουμε την πρόθεση του άρθρου να δημιουργήσει σκιές χρησιμοποιώντας fake news, γιατί το φαινόμενο το βλέπουμε καθημερινά. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και διάφορες αναφορές της αρθρογράφου που δείχνουν που έχει καταλήξει η… σοβαρή δημοσιογραφία σήμερα. Όπως πχ ότι η Κόλλια-Τσαρουχά δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Θεσσαλονίκη από τότε που έγινε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Οφείλουμε λοιπόν να σχολιάσουμε, ότι η μόνη που δεν βλέπουμε εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη τελευταία, είναι δυστυχώς η ίδια κα Ταχιάου. Γιατί από τότε που έπαψε να είναι βουλευτής με το Ποτάμι, έπαψε όχι μόνο να συμμετέχει, αλλά και να ενημερώνεται για τα κρίσιμα θέματα της πόλης.

Αλλιώς η κα Ταχιάου θα ήξερε ότι συγκεκριμένα η κα Κόλλια-Τσαρουχά, όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε από τη Θεσσαλονίκη από τον Αύγουστο που άλλαξε Υπουργείο, αλλά συμμετείχε πρωταγωνιστικά στην επίλυση του θέματος των εκτάσεων γύρω από την Τούμπα και της παραχώρησής τους στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Θέμα που “έκανε χαμό” δηλαδή, γιατί το “έπαιζαν” όλα τα ραδιόφωνα και τα μέσα της πόλης επί πολλές μέρες, με πολλαπλές εμφανίσεις της κας Κόλλια.

Εξαφανισμένη δηλαδή, δεν τη λες την κα Κόλλια, από τη Θεσσαλονίκη, σε καμία περίπτωση. Αλλά η δράση της διέφυγε της “δημοσιογραφικής προσοχής” της κας Ταχιάου.

Παρομοίως, αν ενδιαφερόνταν τόσο για τη Θεσσαλονίκη, η κα Ταχιάου δεν θα προσπαθούσε να μειώσει την προσπάθεια της κας Νοτοπούλου, να δοθούν επιδοτήσεις σε δράσεις υπέρ της νεολαίας, χρήματα που θα γυρίσουν δηλαδή άμεσα στην πόλη.

Όλα αυτά δείχνουν δυστυχώς το επίπεδο της δημοσιογραφίας που ασκείται τον τελευταίο καιρό από πολλά έντυπα, και η οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση σοβαρή δημοσιογραφία, αλλά πολιτικά ψέματα του χειρότερου επιπέδου, από ανθρώπους που αδιαφορούν πραγματικά για τα συμφέροντα των πολλών.

Αλλά αυτά είναι ψιλά πράγματα για τους λειτουργούς της 4ης εξουσίας, που σφιχταγγαλιάστηκαν πριν μερικά χρόνια με την 1η εξουσία, σε επίπεδο απόλυτης διαπλοκής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ