Κυριάκος Μητσοτάκης-Μάνφρεντ Βέμπερ "Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι προκλητικά μεγάλοι" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ
«Αντί να σπεύσουν να συλλυπηθούν τη μάνα του Κατσίφα, στη Ν.Δ. πανηγύριζαν για την εκλογή του Βέμπερ, λες και θα σώσει την Ελλάδα»

netakias
Πανηγύρια και χαρές στην Νεα Δημοκρατία του αυγού του φιδιού, η άνοδος του Μανφρεντ Βέμπερ. Πως λέμε η άνοδος της ακροδεξιάς; Το ίδιο είναι.
Πως να μην χαίρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρήκε κάποιον που, νομίζει από αφέλεια, θα τον βοηθήσει να γίνει Πρωθυπουργός και να μειώσει φόρους στους πλούσιους και τους μισθούς στους φτωχούς;My Helsinki-2019
Δεν έλλειπε κανένας από το τραπέζι (πληρώνουν τα κοροϊδα) στο Ελσινκι για γιορτάσουν τον εγκάθετο της Γερμανικής κατοχής στην Ευρώπη. Ναι, ο Βέμπερ δεν είναι Ευρωπαίος. Ειναι Γερμανός. Δεν θέλει Ευρώπη των λαών. Θέλει Γερμανική Ευρώπη, όπως ο άλλος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βολφγανγκ Σοιμπλε και είναι έτοιμος να βάλει την Ευρώπη και απέναντι στον Τράμπ και απέναντι στον Πούτιν, για να αναδείξει την Γερμανία και τις βιομηχανίες τους, όχι την Ευρώπη.
Ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν άρχισε ήδη από την περασμένη Πέμπτη την προεκλογική εκστρατεία με στόχο να επικρατήσει στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Φρανς Τίμερμανς.
Ποιες είναι οι απόψεις του Μανφρεντ Βέμπερ για την Ελλάδα, τις οποίες υιοθετεί και κατά συνέπεια ο Μητσοτάκης;
Η πρώτη είναι ότι ο «Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι προκλητικά μεγάλοι» και συνέχισε στο Ευρωκοινοβούλιο στην ομιλία του το 2015  «Τι θα πείτε στον Πορτογάλο αγρότη; Ξέρετε πώς ζουν οι Βούλγαροι; Γιατί η Ελλάδα δεν δέχεται περικοπές; Η Λετονία υπέστη οικονομική καταστροφή, αλλά δεν έκανε δημοψήφισμα και τακτοποίησε με περικοπές τα δημοσιονομικά της»
Η δεύτερη είναι τότε που μέσω συνέντευξης στη Frankfurter Allgemeine Zeitung ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος λέει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τη συνθήκη και είχε προτείνει να βγει η Ελλάδα από τη Σένγκεν
https://www.youtube.com/watch?v=u88AXQA30Ho

ΔΗΜΟΦΙΛΗ