Απορήσατε με τον Τατσόπουλο, τον Πανούτσο, τον Φωτήλα και τον Πασβαντίδη; Μα σας το είχαμε προαναγγείλει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόλυτη γελοιοποίηση της παράταξης είναι το σχέδιο του.

Σοκαρισμενοι οι νεοδημοκρατες απο τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα Μητσοτάκη. Κακώς. Δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά να διαβάζουν Ολυμπία. Είναι όμως υποχρέωση τους να μην δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός και προσπαθεί να μετατρέψει την παράταξη σε ένα προσωπικό ΛΑΟΣ για την επόμενη μέρα. Για να έχει ένα πολιτικό κεραμίδι επάνω από το κεφάλι του, την νύχτα των εκλογών ξέρει ότι θα εκπαραθυρωθεί επιτόπου. Εκτός εάν έχει φέρει το κόμμα στα μέτρα του.

img 9050

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΑΜΕ:

Ο Μητσοτάκης στην τελική ευθεία για το δικό του ΛΑΟΣ

Posted by olympiada στο Ιουλίου 4, 2018

img 81991Παγωμάρα επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και στο επιτελείο Μητσοτάκη μετά τον διασυρμό από τον Πιέρ Μοσκοβισί και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όλοι προσπαθούν να δώσουν μία εξήγηση για την ακατανόητη συμπεριφορά Μητσοτάκη η οποία δεν είναι ολέθρια μόνο για την πατρίδα, αλλά καταστρέφει και την ίδια την παράταξη.

Δεν χρειάζεται σοφία για να καταλάβει κανείς τι επιδιώκει ο Μητσοτάκης. Το έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Ολυμπία εδώ και μήνες. Ο Μητσοτάκης έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός, ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παράγγειλε στις τέσσερις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, με τους ολέθριους μέντορές του τύπου Θεοδωρικάκου και Μπαλτάκου, ετοιμάζεται να εξοντώσει οποίον θεωρεί απειλή μέσα στο κόμμα, για να το προσαρμόσει στα δικά του μέτρα ώστε να έχει ένα κεραμίδι πολιτικής προστασίας πάνω από το κεφάλι του. Να παριστάνει τον αρχηγό σε ένα ακόμα που θα το έχει κόψει στα μέτρα του ως άλλος Προκρούστης, Όπου δεν πρόκειται να τον αφισβητήσει κανένας, και φυσικά, δεν θα κινδυνεύσει ποτέ να ξαναγίνει απλός βουλευτής β´ Αθήνας. Θα είναι ευτυχισμένος ως νέος Καρατζαφέρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ