Ο Ερντογάν στέλνει στη φυλακή διάσημη τραγουδίστρια ως τρομοκράτισσα γιατί φωτογραφήθηκε με τον ηγέτη του φιλοκουρδικού κόμματος Ντεμιρτάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Dcp7woIWAAEKSkqΣτη φυλακή στέλνει ο Ερντογάν την πασίγνωστη Γερμανίδα τραγουδίστρια, κουρδικής καταγωγής Χοζάν Τσανέ για «τρομοκρατικές διασυνδέσεις». Βάση για το κατηγορητήριο αποτέλεσαν οι φωτογραφίες της στα social media με τον ηγέτη, και άσπονδο πολιτικό αντίπαλο του Ερντογάν, αλλά και άλλα μέλη του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Ντεμιρτάς, αλλά και αναρτήσεις που ασκούν έντονη κριτική στους διωγμούς του καθεστώτος Ερντογάν εναντίον των Κούρδων της Αφρίν.
Η Γερμανίδα τραγουδίστρια από την Κολονία καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση. Τον Ιούνιο είχε τραγουδήσει σε προεκλογική εκδήλωση του HDP στην Ανδριανούπολη πριν συλληφθεί και οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές της Κωνσταντινούπολης.
https://twitter.com/Caneinac/status/1008718899783852034
Αίσθηση πάντως προκαλεί η αναδημοσίευση της Τσανέ στο twitter μιας συνομιλίας του τραπεζίτη του Ερντογάν Reza Zarrab με υψηλόβαθμο τραπεζίτη της Arab Turk Bank, όπου παραδέχονται ανοιχτά ότι ο Ερντογάν κάνει εμπόριο χρυσού με το Ιράν, παρακάμπτοντας τις αμερικανικές κυρώσεις, υπόθεση η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο και δοκιμάζει τις σχέσεις Τραμπ-Ερντογάν.
 
https://twitter.com/ameddicleT/status/944165148318683136
 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ