ΣΕΙΣΜΟΣ στην κοσμική Αθήνα: Πασίγνωστοι σελέμπριτις και επιχειρηματίες σε διεθνές καρτέλ κοκαΐνης που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cocaine

ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !

Γνωστός ζαν πρεμιέ, επιχειρηματίας και γιος πασίγνωστης τηλε-αστρολόγου, που δε βρίσκεται σήμερα εν ζωή, βρίσκεται μεταξύ των εμπλεκόμενων σε μεγάλο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης. Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, διεθνούς χαρακτήρα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, “ψάρεψε” λαυράκια, καθώς οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα είναι γνωστοί επιχειρηματίες των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας με έντονη παρουσία και διασυνδέσεις στην κοσμική ζωή της πρωτεύουσας.

Το διεθνές κύκλωμα προμήθειας, εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης στην Ευρώπη και την Αυστραλία, το οποίο είχε παρακλάδια και στην Ελλάδα, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA και αστυνομίες της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Αυστραλίας.
Στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. ταξίδεψαν στο Εκουαδόρ όπου συνεργάστηκαν με άνδρες της τοπικής αστυνομίας και της DEA για την εξάρθρωση του κυκλώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το οποίο κατευθυνόταν προς την Αυστραλία, στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνη.
Στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται ο γιος πασίγνωστης αστρολόγου, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Νότια Προάστια και είναι γνωστός για τις συχνές του κοσμικές εμφανίσεις, συνοδευόμενος πάντα από την μεγάλη του αγάπη, μια πολυτελή Aston Martin, γνωστή για τις… μυστικές της πινακίδες.
Εμπλεκόμενος φέρεται και πασίγνωστος επιχειρηματίας που διατηρεί μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες πολλούς επωνύμους Αθηναίους και είχε εμπλακεί παλαιότερα σε υπόθεση παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών.
Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και εκτιμάται ότι θα βγάλει κι άλλα “λαυράκια” από τους γνωστούς κύκλους της κρεμ ντε λα κρεμ της κοσμικής Αθήνας.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ