Το όνομα «βόμβα» του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

d7be920f 5dfa 45a1 8ce8 175bce62076cΌσο περνούν οι μέρες, φουντώνει το ενδιαφέρον και η περιέργεια, για το όνομα που θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να κατέβει στη «μάχη» των δημοτικών εκλογών απέναντι από τον Κώστα Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neaselida.gr, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κλειδώσει για την υποψηφιότητα, αποτελεί «βόμβα», δημιουργώντας νέα δεδομένα στη «μάχη» των επικείμενων εκλογών.
Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου φέρονται να έχουν στο μυαλό τους ένα τεράστιο όνομα από τον χώρο του αθλητισμού. Και δεν έχει μάθει να χάνει, όπως φέρεται να είπε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός, off camera, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ.
Αυτοδημιούργητος, με σεμνότητα, σοβαρότητα και εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι αναμφισβήτητα, διαχρονικά, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες λόγω των αξεπέραστων επιτευγμάτων του «μαζί με τα άλλα παιδιά»…
Έχει τιμήσει, όσο λίγοι, τη γαλανόλευκη φανέλα, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής κάνοντας μας υπερήφανους σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σε λίγες μέρες, αν το «συνοικέσιο» ευοδωθεί, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα, το όνομά του από την Κουμουνδούρου.

Ποια άλλα ονόματα ακούγονται

Ακούγονται, βέβαια, όπως είναι λογικό πολλά ονόματα τον τελευταίο καιρό σχετικά με την υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση.
Μεταξύ αυτών είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Γαβριήλ Σακκελαρίδης, η Έλενα Κουντουρά και η Ελθήνα Αγγελοπούλου.
Βέβαια, όπως τονίζεται και παραπάνω, η τελική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμα… δρόμο αλλά είναι έντονη η επιθυμία της Κουμουνδούρου για πρόσωπο – έκπληξη που θα ταράξει τα νερά των δημοτικών εκλογών.
Πηγη: Νέα Σελίδα
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ