Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Hellas» στηρίζει το Σύλλογο «Δώσε Ζωή»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 
Με μια συμβολική κίνηση ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Star Hellas-Miss Hellas-Miss Young 2018 by Cambridge Weight Plan Greece & Malibu C Greece απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει το έργο της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή».

Στη σκηνή του «Γκάζι Live» οι υποψήφιες Star Hellas-Miss Hellas-Miss Young 2018 εμφανίστηκαν φορώντας T-shirts του δραστήριου Συλλόγου «Δώσε Ζωή«.
Στόχος της Εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή», είναι η φροντίδα των παιδιών με αναπηρία και η ενημέρωση των οικείων τους.
Σκοπός της, είναι να αποτελέσει έναν ενεργό πυρήνα για δράσεις κοινωνικής στήριξης στα παιδιά, στις οικογένειές τους αλλά και στους κοινωνικούς ρόλους που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά τους.
Παράλληλα ο ιστορικός Διαγωνισμός Ομορφιάς σημείωσε μεγάλη επιτυχία και επανέφερε έναν λαμπρό θεσμό στο προσκήνιο ξανά.
Αυτή η υπερπαραγωγή έγινε χάρη στην συνεργασία της εταιρίας I AM ONE Agency Network-STAR Hellas Organizers με τον Βασίλη Πρεβελάκη, ιδιοκτήτη των Ελληνικών Καλλιστείων Star Hellas Miss Hellas Miss Young και του Μακεδονία TV.
Η νέα STAR HELLAS είναι η πανέμορφη 22χρονη Ιωάννα Μπέλλα, MISS HELLAS η 20χρονη Maria Lepida, και Miss Young η μόλις 17 ετών Αγγελική Μαυρομμάτη.
Οι συντελεστές οι οποίοι συνεργάστηκαν για το επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα υπό τη γενική διεύθυνση του Nikos Voglis, ήταν ο Art Director Antonis Spathas, ο φωτογράφος George Mestousis, η χορογράφος Galena Velikova – Γκαλένα Βελίκοβα, ο σχεδιαστής Panos Zinas, ο Γιάννης Μόμος για τη μουσική, το team I AM ONE Agency Network-STAR Hellas Organizers και για το στρατηγικό σχεδιασμό ο Δόκτωρ Ευάγγελος Δαμίγος.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Cambridge Weightplan Greece & Malibu C Greece, η KOKKORIS OPTICS,η Divak ,η Crool Swimwear La Meduse, η Elmira Pilates και η Semilac.
Styling: Rita Vasila
Μακιγιάζ: Freddy Makeup Stage
Μαλλια: Hair Way – Color Specialists με προϊόντα Malibu C
Κοσμήματα: Eleni Vovou Jewellery Παπούτσια: Haralas
Πηγη: adiakritos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ