Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα που θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

τσιπρας1Η απόφαση έχει παρθεί σε μεγάλο βαθμό για το πως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί στον δήμο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.
Ετσι έχει φτιαχτεί το προφίλ του πως πρέπει να είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έχουν πέσει δεκάδες ονόματα τς οποία βέβαια δεν ισχύουν καθώς το συγκεκριμένο άτομο που τελικά θα είναι υποψήφιος δεν το έχει φανταστεί κανείς άλλος ως τωρα από το ευρύ κοινό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην συγκεκριμένη επιλογή έχει δουλέψει παρά πολύ και με έρευνες στην τοπική κοινωνία αλλά και με συζητήσεις με φορείς και στελέχη που γνωρίζουν τον δήμο Αθηναίων και τα προβλήματα του από πρώτο χέρι.
Ετσι από την μια έχουμε τον Κώστα Μπακογιάννη που απλώς ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με το έτσι θέλω επειδή η Αθήνα νομίζουν ότι τους ανήκει και από την άλλη την υποψηφιότητα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από πολύ δουλειά και ψάξιμο.
Υ.Γ. Αλλωστε ο Αλέξης Τσιπρας έχει την δίκη του εμπειρία από τον δήμο Αθηναίων όταν ήταν και εκείνος υποψήφιος δήμαρχος και ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι για το πως θα πρέπει να κινηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ