Πλαστό το ηχητικό που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης για να στοχοποιήσει τον Πάνο Καμμένο και τους έντιμους δημόσιους λειτουργούς:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0380 1Τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έβγαλαν πλαστό το «ντοκουμέντο» που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης για να ζητήσει εξεταστική για τον Πάνο Καμμένο

Δικαιώνεται ο αξιωματικός του Λιμενικού! Ασκεί διώξεις ο εισαγγελέας

Μεταξυ άλλων η Μαρία Παναγιώτου στην Δημοκρατία αποκαλύπτει ότι καταρρέει, και μάλιστα εκκωφαντικά, η επιχειρηματολογία που είχε στηθεί γύρω από την υπόθεση του «Noor 1», σύμφωνα με την οποία ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτης Χριστοφορίδης είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει και να εκφοβίσει τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, προκειμένου ο τελευταίος να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς 3 τόνων τον εφοπλιστή Μαρινάκη.
Γίνεται μάλιστα λόγος για 3 τόνους ηρωίνης και όχι για 2,1 τόνους, όπως γράφεται συχνά, γιατί μπορεί οι Αρχές να εντόπισαν μόνο τους 2,1 τόνους, γνωρίζουν όμως πως 900 κιλά από το φορτίο είχαν μεταφερθεί πριν από τον εντοπισμό, μέσω δικτύου, στην Ευρώπη. Οι πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» όχι μόνο αποτελούν πανηγυρική δικαίωση για τον Παναγιώτη Χριστοφορίδη, αλλά αποδομούν ολοκληρωτικά την σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο Μητσοτάκης κατά του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, βασισμένος όπως αποκαλύπτεται σε πλαστογραφημένα προϊόντα εγκλήματος.
Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε πως ο Μάκης Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που μετέφερε με το πλοίο «Noor 1» τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει εξαρθρωθεί ποτέ από τις διωκτικές Αρχές στην Ευρώπη.

Ο Αρειος Πάγος

Η δημοκρατία όμως αποκαλύπτει επίσης πως οι μηνυτήριες αναφορές, Που βασίστηκαν στους ισχυρισμούς Μητσοτάκη κατά την κατάθεση της πρότασης για την εξεταστική, έχουν καταπέσει τόσο στα πολιτικά όσο και στα στρατιωτικά δικαστήρια και έχουν αρχειοθετηθεί αμετάκλητα. Για την υπόθεση, όμως, είχε διαταχθεί προανακριτική διαδικασία και από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ η συγκεκριμένη ηχογράφηση είχε αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) για να διενεργηθεί ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και να διαπιστωθεί εάν το υλικό ήταν μονταρισμένο, όπως είχε υποστηρίξει ο Π. Χριστοφορίδης.
Οπως φαίνεται, το πόρισμα της ΔΕΕ δικαιώνει τον αξιωματικό του Λιμενικού κι έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ήδη διώξεις τόσο κατά του Γιαννουσάκη όσο και κατά των εμπλεκόμενων δημοσιογραφικών μέσων που είχαν αναρτήσει το υλικό για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράνομης ηχογράφησης, που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο γραφείο του ανακριτή.

Σε δύσκολη θέση τώρα η Νέα Δημοκρατία

Η εξέλιξη αναμένεται να φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία είχε Στοχοποίηση τον υπουργό εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο στηριζόμενη εν πολλοίς σε αυτές τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε, μάλιστα, καταθέσει και πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής «για τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην δημοκρατία που κυκλοφορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ