13/04/2021

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκαν οι Olympians και δεν θα κάνουν reunion ποτέ!

F4CFCC35-83CC-4A4B-AA5E-789529AC13B9Οι παλιότεροι θα θυμούνται σίγουρα τους Οlympians και οι νεότεροι όλο και κάποιο τραγούδι τους θα έχουν ακούσει ή χορέψει σε κάποιο πάρτι!
Γιατί όμως ποτέ δεν έκαναν reunion και τι πραγματικά συνέβη και διαλύθηκαν ως συγκρότημα;

Ο Πασχάλης, ο οποίος υπήρξε frontman του γκρουπ και συνεχίζει μία πολύ επιτυχημένη πορεία πολλών χρόνων, εξηγεί σε συνέντευξή του στο philnews τους πραγματικούς λόγους!
Αλήθεια, για ποιο λόγο διαλύθηκαν οι Olympians;
Για έναν πολύ φυσικό λόγο. Εμείς αυτό που κάναμε, το κάναμε για την πλάκα μας και το κέφι μας. Όταν τελειώσαμε τις στρατιωτικές μας υποχρεώσεις και ξανασυναντηθήκαμε το 1971, είπαμε «Τώρα τι κάνουμε, θα γίνουμε μουσικοί; Αυτό θα είναι το επάγγελμά μας; Έτσι θα στήσουμε οικογένειες;». Αποφασίσαμε πως είναι προτιμότερο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Mας προβλημάτισε πολύ, δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε έτσι απλά.
– Τα άλλα μέλη τι κάνουν σήμερα;
Ο ντράμερ πήγε στην Ιταλία, γύρισε πολιτικός μηχανικός και είναι σήμερα πολύ επιτυχημένος, ο κιθαρίστας εργάστηκε στον ΟΤΕ και σήμερα είναι συνταξιούχος, ο πιανίστας άνοιξε κατάστημα μουσικών οργάνων και παίζει κατά καιρούς σε διάφορες εκδηλώσεις και ο σαξοφωνίστας παίζει μέχρι τώρα σαξόφωνο.
– Έχετε επικοινωνία;
Πολύ συχνά μιλάμε ενώ όταν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη τους μαζεύω και λέμε τα δικά μας.
– Θα βλέπατε μια συναυλία reunion;
Όχι. Όσες φορές το επιχειρήσαμε καταλάβαμε ότι δεν είναι εφικτό, δεδομένου ότι από τότε που τα παράτησαν οι υπόλοιποι δεν ασχολήθηκαν τόσο με τη μουσική. Σήμερα ένα reunion Olympians σημαίνει ότι πρέπει να είναι με μια σημερινή εικόνα. Οι Eagles όταν έκαναν reunion και είπαν το «Hotel California» ήταν σαν να λένε ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι, αλλά ταυτόχρονα και καινούριο. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να γίνει με εμάς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ