Στο κενό η προσπάθεια του ΚΙΝΑΛ με τις “πλάτες” Μητσοτάκη να “πλήξουν” Παυλόπουλο-Καραμανλή! Η αμερικανική εταιρία Saic δεν κατέθεσε καν αίτημα για τον ΠτΔ! Ποιοι καλούνται να καταθέσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9149Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας το οποίο εκδικάζει την υπόθεση της παραλαβής του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4i πρόκειται να καταθέσουν ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, ο πρώην υφυπουργός, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Κώστας Αιλιανός και ο τότε νομικός σύμβουλος του υπουργείου.
Το αίτημα κατατέθηκε από την πλευρά της αμερικανικής εταιρίας Saic, η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, με υπεργολάβο την Siemens. Το αίτημα έγινε δεκτό. Στο δικαστήριο δεν θα κληθεί ο κ. Προκοπής Παυλόπουλος, γιατί δεν κατατέθηκε καν αίτημα από την αμερικανική Saic.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα εφετών προς το δικαστικό συμβούλιο οι τότε υπουργοί πείστηκαν από τους εκπροσώπους της εταιρίας να τροποποιήσουν δυο φορές την σύμβαση, με αποτέλεσμα να ζημιώσουν το ελληνικό δημόσιο με 147.000.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπεία βουλευτών του ΔΗΣΥ κατέθεσαν σχετική αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου η οποία αναμένεται να ζητήσει όλα τα στοιχεία από το Κοινοβούλιο προκειμένου να φανεί αν το τελευταίο ειπχε λάβει γνώση όλης της δικογραφίας ή όχι.
Πηγή: newsit.gr / news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ