Την ώρα που η καθαρίστρια πήγαινε φυλακή, η πράσινη συμμορία του ΙΚΑ που έκλεψε εκατομμύρια είχε αποφυλακιστεί με δικαστικό σκάνδαλο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο αίσχος εντόπισε η εισαγγελέας Βιργινία Σακελλαρόπουλου προκειμένου να αποφυλακιστεί ή πράσινη συμμορία που λήστεψε το Ι.Κ.Α.!

ika kallith4eas 14 10 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κανένας δε σέβεται το δημόσιο χρήμα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί θέλουν να κόψουν τις συντάξεις με τόση ευκολία. Μα εάν αποφυλακίζονται με τέτοια ευκολία αυτές οι συμμορίες, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Γιά ένα λάθος του δικαστηρίου στο… μέτρημα της ποινής, η εισαγγελέας της έδρας ζητάει να ξαναγίνει η δίκη, γιά δύο από τις πέντε πρώην υπαλλήλους του ΙΚΑ Καλλιθέας, οι οποίες καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό από το Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας σε ποινές από 27 χρόνια κάθειρξης μέχρι τρία χρόνια φυλάκισης, για απάτη – μαμούθ, που ζημίωσε το Ιδρυμα 11 εκ ευρω.

Το ενδεχόμενο να ξανακαθίσουν στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενες πρώην υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας Ε. Μ. και Χ. Π, εάν γίνει δεκτή από τον Αρειο Πάγο η αναίρεση, που άσκησε η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελαροπούλου, η οποία ήταν εισαγγελέας έδρας, που δίκασε σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση. Η συνέχεια και τα ονόματα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ