19/04/2021

Μεϊμαράκης: "Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι η μόνη σταθερά"

15C86C84-1858-4FA1-AB80-B5E9C9D88776Τη στήριξή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε χθες -και μάλιστα με ηχηρό τρόπο- ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, επιστρέφοντας από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, όπου παρέστη σε εγκαίνια γραφείων της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, μετέβη σε μια συμβολική κίνηση στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου και έγινε δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Οι δυο άνδρες συζήτησαν επί μακρού τις εξελίξεις και κυρίως την επίθεση που -όπως επεσήμανε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ- δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο συγκεκριμένες δυνάμεις επιχειρούν να εμπλέξουν στην υπόθεση C4I.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά το πέρας της συζήτησης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις επιθέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια περίοδο μάλιστα με ανοιχτό το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, με προβλήματα στις ελληνοαλβανικές και ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και σε μια προεκλογική περίοδο, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι μακρά.
“Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι η μόνη σταθερά στο πολιτικό σύστημα” επισημαίνει ο Ευ. Μεϊμαράκης και τονίζει πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ως πρόσωπο έχει αποδείξει ότι είναι ο εκφραστής της εθνικής ομοψυχίας”. Παράλληλα προειδοποιεί πως “κάποιοι που του επιτίθενται είτε ηθελημένα είτε αθέλητα συμβάλλουν στη δημιουργία πολιτικής ανωμαλίας”, αφήνοντας αιχμές κατά της Χαριλάου Τρικούπη.
Πηγη: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ