Αναρωτιούνται λοιπόν τα μπιστόλια της δημοσιογραφίας, γιατί ο μάρτυρας θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια τις μίζες του ΚΥΣΕΑ Σημίτη. Η απάντηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 91321Από τη μία οι πολιτικοί κληρονόμοι του Κουτσόγιωργα, του Σημίτη, του Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμούς με ελεεινές συκοφαντίες, οι οποίες σε λίγες ημέρες όμως θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ. Από την άλλη τα μπιστόλια της δημοσιογραφίας, που θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως ουσιαστικοί συνεργοί και συνένοχοι με τους πολιτικούς που κάλυπταν τόσα χρόνια, έχουν το θράσος να αναρωτιούνται γιατί ο μάρτυρας θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια την μίζα στο ΚΥΣΕΑ του Σημίτη. Απαντούμε.

Διότι εδώ και 15 χρόνια η Ελβετία ήταν άβατο, και όταν οι λίστες βγήκαν στο φως, τα στικάκια πηγαινοερχόντουσαν μεταξύ πασόκων υπουργών και πασόκων αρμοδίων. Με αποτέλεσμα να μένουν σε συρτάρια. Τώρα λοιπόν που ελέγχθηκαν οι λογαριασμοί που δεν ήταν αριθμοί τηλεφώνων και βρέθηκε διακίνηση σε μη πολιτικά πρόσωπα που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, ανοίγουν και τα στόματα.

Τώρα λοιπόν δεν θα πρέπει να απολογηθούν οι αρχές που κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει, αλλά τα μπιστόλια της δημοσιογραφίας που επί 15 χρόνια όχι μόνο κάλυπταν τους απατεώνες πολιτικούς, αλλά έβριζαν και συκοφαντούσαν όποιον τολμούσε να τους καταγγείλει. Καλή ώρα, οπως τον Πάνο Καμμένο.

Photo: Ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές βρώμικου πολιτικού χρήματος, ο τραπεζίτης Όσβαλντ, ο οποίος φυγαδεύτηκε από την συμμορία που συνεχίζει να λειτουργεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ