Εκει που η άλλη έλεγε γκόμενο τον Μητσοτακη ο Βασίλης Λεβεντης έβγαινε selfie με μια γυμνόστηθη χορεύτρια. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Φωκίωνος Νέγρη.

3BEB1132-CF18-4738-9874-0A6EFBCF861AΌλοι είδαμε τον Μητσοτακη να περπατάει στην Φωκίωνος Νέγρη και μια κυρία να τον ρωτάει τι γκόμενος που είσαι όπως και όλοι έχουμε δει την περίφημη φωτογραφία του Βασίλη Λεβέντη με την γυμνόστηθη χορεύτρια.
1078AFEA-8699-47C9-A8CE-CC93461D1040.jpeg
Πόσοι όμως ξέρουν ή θυμούνται ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε βγει στο μαγαζί του θρυλικού  Paezano στη Φωκίωνος Νέγρη, εκεί που ακριβώς περπατούσε ο Μητσοτάκης και τον χαιρετούσε ο κόσμος;
 
Δείτε εδώ: Ποια ειναι η cult φιγούρα του ’80 που έβγαινε φωτο με τον Λεβεντη και αλλους πολιτικούς
Ισως ο Μητσοτάκης να είχε απωθημένα από την εφηβική του ηλικία όταν έβλεπε στις εφημερίδες τον Βασίλη Λεβέντη αγκαλιά με τις γυμνόστηθες να γλεντάει στην Φωκίωνος Νέγρη και  ήθελε όταν μεγαλώσει και γίνει και αυτός πολιτικός αρχηγός να ζήσει μια ανάλογη εμπειρία.
Έλα όμως που το μαγαζί του Paezano δεν υπάρχει πια και αφού έφαγε όλη μέρα να το ψάχνει στο τέλος σκέφτηκε τη λύση με την κοπέλα να τον λέει τουλάχιστον γκόμενο και ισως έτσι να ήταν και καλύτερα γιατί αν έβγαινε φωτό με  καμία γυμνόστηθη όπως ο Λεβεντης θα έπεφτε και καμία παντόφλα στο σπίτι και δεν είναι καιρός για τέτοια.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ