Κομοτηνή: Ο Στρατός «έβαλε πλάτη» για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

F005016B-C95F-42F4-9F93-8A0A7D1C9EAB

  • Το «ευχαριστώ» της διοίκησης του «Σισμανόγλειου» για τον καθαρισμό του οικοπέδου των 93 στρεμμάτων – Άνω των 100.000 ευρώ εκτιμώνται οι προσφερόμενες εργασίες


Ο Ελληνικός Στρατός και ειδικότερα το Δ’ Σώμα Στρατού Θράκης έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και συνέβαλε καθοριστικά στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου της Κομοτηνής.
Τους προηγούμενους μήνες, με μηχανήματα και προσωπικό της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής εκτελέστηκε ένα βασικό στάδιο της υλοποίησης του μεγαλόπνοου έργου, που ήταν ο καθαρισμός του οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο Νοσοκομείο. Η αξία των προσφερόμενων από τον Στρατό εργασιών υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ.
Η Διοίκηση του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής, αναγνωρίζοντας αυτή τη σημαντική συμβολή στις προσπάθειές της, απευθύνει δημόσια θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση, τα στελέχη και το προσωπικό του Στρατού. Στην ανακοίνωσή του ο Διοικητής, κ. Γιώργος Φιλιππίδης, σημειώνει:
%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» αισθάνεται την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ΄ Σώμα του Ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα την ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία για τη διάθεση των Μηχανημάτων του Λόχου της, καθώς και ένστολο προσωπικό, για τον καθαρισμό του οικοπέδου 93 στρεμμάτων στο χώρο όπου πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες για την ανέγερση του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, κατόπιν της μεγάλης Δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την ευόδωση των ανωτέρω εργασιών των Ταξίαρχο της ΧΧΙ ΤΘΤ  κο Λάζαρο Καμπουρίδη, καθώς  και τον Δήμαρχο Κομοτηνής  κο Γεώργιο Πετρίδη για την ευγενική τους διαμεσολάβηση και τον συντονισμό του έργου.
Οι ανωτέρω προσφερόμενες εργασίες υπολογιζόμενης αξίας άνω των 100.000,00€ αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την τεράστια κοινωνική προσφορά του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τον τόπο και τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. 
Σας ευχαριστούμε και δημοσίως θερμά».
Πηγη: inkomotini.news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ