Ο ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας για την Τούρκικη προκλητικότητα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2595084
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, στον ρ/φ σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 και στον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Εξωτερικών σε πλήρη συνεργασία αντιμετωπίζουν τα θέματα αυτά με συνέπεια, όπως όλη την προηγούμενη περίοδο, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αυτό είναι σαφές, είναι το μήνυμα που έχουμε στείλει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα.
Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι μόνο με τη συνεργασία και την πλήρη συνεννόηση μπορούμε να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε θέματα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά οι εξ Ανατολών γείτονές μας, ότι δηλαδή μόνο κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούν να έχουν τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Τουρκία συνηθίζει να παίρνει μια τέτοια στάση, να διαμορφώνει δηλαδή μια επιθετική ρητορεία που συνοδεύεται σε ορισμένες περιπτώσεις από αντίστοιχες ενέργειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ