ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos23
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου βαθμιαία θα ενταθούν και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα κεντρικά και νότια, προσδίδοντας χαρακτήρα λασποβροχής στις περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 16 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.
http://www.meteo.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ