Η κυρία Φώφη και ο κύριος Κώστας Γείτονας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8994Βλέποντας τις καταθέσεις της κυρίας Τσακάλου και ποιοι μπαινόβγαιναν στο γραφείο του Χριστοφοράκου, κάνουμε την ακόλουθη δεύτερη σκέψη σε σχέση με όσα σκεφτόμαστε για την άθλια επίθεση της κυρίας Φώφης και του ΚινΑλ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι αλήθεια ότι μας προβλημάτιζε από την αρχή πως η κυρία Φώφη στρέφεται με αυτόν τον άθλιο τρόπο εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας για χάρη του Κώστα Σημίτη. Πολλώ μάλλον όταν ούτε η ίδια είναι τόσο κοντά στο σύστημα Σημίτη ούτε εκείνοι που την προστατεύουν διακρίνονται για την συμπάθεια προς τον Κώστα Σημίτη.

Και ω του θαύματος ήρθε η κατάθεση της Γραμματέως του Χριστοφοράκου κυρίας Τσιακάλου, η οποία βάζει στο κάδρο το τοτέμ του Γεννηματιστάν, τον αξιότιμο κύριο Κώστα Γείτονα. Ναι ρε παιδιά, εκείνον που Χριστοφοράκος στην κατάθεσή του το 2010 ανέφερε ως GAITONAS!!! Τότε που ο Χριστοφοράκος κατέθετε σε ποιους έδινε τις χορηγίες στα κόμματα.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Κώστας Γείτονας είναι το απόλυτο κολλητάρι της Φώφης Γεννηματά, γιατί πάντα ήτανε η σκιά του πατέρα της, αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, αυτής της συμπαθητικής μορφής του ΠΑΣΟΚ, που μυθοποιήθηκε, όπως άλλωστε ξέρει να κάνει η ψευδεπίγραφη αριστερά για κάθε στέλεχος της. Με όλον τον σεβασμό στη μνήμη του Γιώργου Γεννηματά και ο τελευταίος Πασόκος γνωρίζει ότι ήταν ενας πολιτικός που ουδέποτε συγκρούστηκε με το φαύλο σύστημα.

Άρα λοιπόν οι φόβοι της κυρίας Γεννηματά και η απεγνωσμένη και άθλια προσπάθεια αντιπερισπασμού εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφορά μάλλον τον εκλεκτό της Κώστα Γείτονα. Γι’ αυτό και της αφιερώνουμε το τραγούδι: Μαρία με τα κίτρινα, ποιον αγαπάς καλύτερα, τον άντρα σου ή τον… γείτονα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ