Ας θυμηθούμε τις μεγάλες επιτυχίες της κυρίας Γεννηματά, που είχε το θράσος να επιτεθεί στον ΠτΔ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8617Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με την κυρία Φώφη Γεννηματά. Αλλά κάθε πολιτικός, ιδίως μάλιστα όταν φτάνει να ηγείται του ιστορικού κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα κόστος όσες πλάτες και αν έχει πίσω της. επιχειρηματικές ή μή. Θυμίζουμε λοιπόν πως “αξιοκρατικά” η κυρία Γεννηματά έφτασε εδώ που έφτασε και ζητάει τα ρέστα από τους πάντες. Την ίδια στιγμή που αμφισβητείται εντονότατα μέσα στο ίδιο της το κόμμα.

Θυμίζουμε λοιπόν ότι η κυρία Φώφη Γεννηματά, θυγατέρα του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, διορίστηκε στην Εθνική τράπεζα, χωρίς καμιά διαδικασία, προτού μάλιστα πάρει το πτυχίο της από το πολιτικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά κοινή ομολογία δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στην Εθνική τράπεζα. Και σε ηλικία 45 ετών συνταξιοδοτήθηκε. Δεν έχει σημασία εάν πήρε ποτέ την σύνταξη αυτή, διότι έκτοτε έπαιρνε άλλους μισθούς και με άλλα αξιώματα, πολύ πιο σημαντικούς από την σύνταξη της.

Εκείνο όμως που έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι ότι ο πρώτος την σύζυγος ήταν εκείνος που έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του κτηματολογίου. Βεβαίως τον χώρισε. Το ερώτημα είναι, γνώριζε η δεν γνώριζε την δραστηριότητα του συζύγου της; Που δρούσε την εποχή του Κώστα Σημίτη.

Ρωτάμε λοιπόν για να τελειώνουμε. Πιο άλλο παιδί οποιασδήποτε οικογένειας του ελληνικού λαού με την διαδρομή της Φώφης Γεννηματά, δίχως την καταγωγή της και δίχως τις πλάτες – επιχειρηματικές και μη – θα μπορούσε να έχει την τύχη της κυρίας Φώφης Γεννηματά; Ή θα είχε πάει στα αζήτητα και θα ζητιανεύει στην πλατεία Συντάγματος;

Αυτή η κυρία λοιπόν παριστάνει – ως ξυπόλητη πριγκίπισσα – την επικεφαλής του ιστορικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ζητάει τα ρέστα από τους πάντες. Ως εδώ το θράσος. Και έπεται συνέχεια, γιατί υπάρχουν κι άλλα πολλά που αφορούν τη γούνα της.

Οι πληροφορίες από την Καθημερινή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ