Αλέξης Τσιπρας: Ο Ριχάρδος είχε ξεζουμίσει χιλιάδες συμπολίτες μας, ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΕ.

img 0427Αυτοί που εμπνεύστηκαν τον ΕΝΦΙΑ οδήγησαν τους πολίτες στα χέρια λαθρεμπόρων χρυσού, σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «εγκληματίες με τα λευκά κολάρα» και σχολιάζοντας πως δε θα έχει τη χαρά να δεχθεί για καιρό ερωτήσεις για την ασφάλεια από τον κ. Μητσοτάκη.
https://www.youtube.com/watch?v=-AKdB3gbh0I&feature=youtu.be
«Δεν θα έχω την χαρά να δεχτώ για καιρό ερωτήσεις για την ασφάλεια από τον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε δηκτικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας, με τελευταία την σύλληψη της ηγεσίας του δικτύου ενεχυροδανειστηρίων που εμπλέκεται ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος.
Ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε ότι εξαρθρώθηκε μια εγκληματική οργάνωση με ήδη 59 συλληφθέντες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κριτική και προς τα ΜΜΕ σχολιάζοντας ότι συνήθως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τους «εγκληματίες με τα λευκά κολάρα», την στιγμή που αφιερώνουν πολύωρα ρεπορτάζ «για ψύλλου πήδημα».
Ο Αλ. Τσίπρας θύμισε ότι το δίκτυο «Ριχάρδος» “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω της κρίσης και των Μνημονιακών μέτρων είχαν αναγκαστεί να ξεπουλήσουν τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας για ένα προσωρινό βοήθημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ