ΤΟ ΕΣΡ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΥΠΝΟΒΑΤΗ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0430Ιδίως τους τελευταίους μήνες, παρατηρούμε τον Σκάι -το κατά τον αείμνηστο Κ. Μητσοτάκη «χαμαιτυπείο»- να φιλοξενεί τον Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος καθυβρίζει τους πάντες.  Από τον Πρωθυπουργό μέχρι εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων.  Και μάλιστα με τόσο χυδαίες εκφράσεις, που σαφώς παραβιάζουν τον ποινικό κώδικα, τουλάχιστον για εξύβριση. 

Και ο Σκάι είναι Σκάι και ο Πάγκαλος είναι Πάγκαλος.  Τι κάνει όμως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, και ο ερίτιμος Πρόεδρός του, τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου μάλιστα;  Του θυμίζουμε λοιπόν ότι κατά το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος το ΕΣΡ εγγυάται και «την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας». 

Η σιωπή και η απραξία του ΕΣΡ μπροστά σ’ αυτό το αίσχος Σκάι – Πάγκαλου το φέρνει σε ρόλο «υπνοβάτη».  Ποιον φοβάται λοιπόν το ΕΣΡ, ανεξάρτητη αρχή κατά το Σύνταγμα;  Το Σκάι, τον Πάγκαλο ή και τους δύο.  Πάντως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί. Θα βρεθεί τουλάχιστον ένας έντιμος και θαρραλέος Βουλευτής να φέρει το θέμα στη Βουλή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ