ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ! Οι υμνητές του Σημίτη και του ΓΑΠ μεταμορφώθηκαν σε… εθνικιστες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 91571Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Και δείχνει πως το κύκλωμα εξουσίας, πολιτικής και μιντιακής που κατέστρεψαν την πατρίδα, θεωρεί τους έλληνες πολίτες ως χρυσόψαρα. Δεν είναι μόνο ο Πάγκαλος που ξεκίνησε την καριέρα του από την παράγκα του Σίμου του υπαρξιστή προσκυνώντας τον Λένιν και σήμερα παριστάνει τον αριστεροφάγο. Δεν είναι ο Κύρτσος, ο Μουμτζής, ο Θεοδωρικάκος, ο Τσίμας και η υπόλοιπη παρέα του Μητσοτάκη που από Κνίτες σήμερα μεταμορφώθηκαν σε μακεδονομάχους. Είναι και κάτι άλλοι, προσκυνητές του Σημίτη των Ιμίων και του Παπανδρέου “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”, που σήμερα ξιφουλκούν και παριστάνουν τους αλληλέγγυους στα παιδιά που κάνουν καταλήψεις για την Μακεδονία. Βλέπεις τον Ανδριανόπουλο, τον Τζήμερο και κάτι άλλους απίστευτους τύπους, να εμφανίζονται ως εθνικιστές και – ακόμα πιο κωμικό – πολεμιοι του ριζοσπαστικού Ισλάμ! Και αναρωτιέσαι, μα ο Τζήμερος δεν ήταν που στήριζε Κώστα Σημίτη ο οποίος βομβάρδισε τους σέρβους παρέα με τον Μπιν Λάντεν; Ο Ανδριανόπουλος δεν είχε κάνει ολόκληρη εκστρατεία υπέρ των αλβανών του Κοσόβου που σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή της Ευρώπης για την Τζιχάντ;

Με ποιο θράσος βγαίνουν όλοι αυτοί; Μα φυσικά με το θράσος της κουτάλας πάση θυσία. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγαίνουν πιο δεξιά και από τους Χρυσαυγίτες, προκειμένου να ξαναπάρουν την κουτάλα στα χέρια τους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πουν το οποιοδήποτε ψέμα, να εκμεταλλευτούν την πατριωτική ευαισθησία του ελληνικού λαού, προκειμένου να ξαναπιάσουν την πατρίδα στα νύχια τους.

Από τη μία υπερασπίζονται το Σημίτη και μιλούν για σκευωρίες και από την άλλη φωνάζουν για την Μακεδονία. Είναι η ντροπή της πατρίδας και ας γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει είδηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ