Πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής στη δικογραφία για το κύκλωμα χρυσού με τον Ριχάρδο.

E3D4B0AE-BAC0-494E-8A34-76E14355CDC6Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην εξάρθρωση του τεράστιου κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και συνέλαβε τον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο. Στην δικογραφία αναφέρεται και το όνομα πασίγνωστου παρουσιαστή.

 
F20BCE41-4891-4A7C-9228-7F7766E02AC4
 
 
«Κατεγράφησαν συνομιλίες ενός εκ των αρχηγών της οργάνωσης με το δημοσιογράφο σχετικά με οικονομικής φύσεως συμφωνία, για διαφήμιση του πρώτου από εκπομπή του δεύτερου σε τηλεοπτικό σταθμό εργασίας του, υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για καταβολή «μαύρου» χρήματος από τον πρώτο στο δεύτερο, χωρίς να εξακριβωθεί αν πραγματοποιήθηκε η πράξη» τονίζεται στο έγγραφο.
Επίσης καταγράφεται πως η εταιρία «Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος» δαπανούσε υπέρογκα ποσά προερχόμενα από την οργάνωση για προωθητικές ενέργειες που ήταν κυρίως διαφημίσεις σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς με κεντρικό πρόσωπο τον συνδιευθύνων Ριχάρδο Μυλωνά». Αναλυτικότερα, λέει για τον κατηγορούμενο πως «ως άριστος γνωστής του marketing και με χρηματοδότηση από τα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης προέβαινε συνεχώς σε προωθητικές ενέργειες με μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλεια».
Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος απαιτούσε από συγκεκριμένους παρουσιαστές επιπλέον χρόνο στις εκπομπές τους πληρώνοντας επιπλέον χρήματα, υπόθεση που προτείνεται να ερευνηθεί περαιτέρω από τις οικονομικές υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ