Αποκάλυψη ΤΩΡΑ: Το άθλιο ψέμα με τον Αλέξη Τσίπρα και τις 2000 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EF662690-3533-419B-BD07-6C0E69E69772Το fake news με τα 2.000 ευρώ που είπε ο Τσίπρας στο Μάτι έκανε το γύρο του διαδικτύου και το αξιοποιούν όλα τα στελέχη της Ν.Δ., Σίμος Κεδίκογλου, Ανδρέας Οικονόμου και του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος στα πάνελ των καναλιών, όμως ήταν μια φράση αποκομμένη από μια συνολικότερη κουβέντα όπου ο Πρωθυπουργός εξηγούσε την αναγκαιότητα της στήριξης της πυρόπληκτης περιοχής με υποδομές που λείπουν, όπως το νοσοκομείο που θα χτιστεί με τη βοήθεια της Κύπρου.
https://youtu.be/RPAX_7BmbIE
 
Το βίντεο αναπαρήγαγε η γνωστή επικοινωνιακή διαδικτυακή ομάδα της ΝΔ, «Ομάδα Αλήθειας» παίχτηκε από γνωστά αντικυβερνητικά sites και από το ΣΚΑΙ.
Το εν λόγω απόσπασμα, «κομμένο» και «ραμμένο» στα σημεία που βολεύει τη «γαλάζια» προπαγάνδα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται σε μία πυρόπληκτη της περιοχής, λεγόντάς της πως δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ και πως «θα τα σπατάλαγε».
Η συζήτηση όμως εκείνη την ώρα ήταν το γιατί είναι προτιμότερο τα χρήματα αυτά (που δίνει η Κύπρος) να μην «σπάσουν» σε επιδόματα π.χ. των 2.000 ευρώ στους κατοίκους, αλλά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υποδομών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή, κάτι στο οποίο, οι κάτοικοι το βρήκαν λογικά και συμφώνησαν.
Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα η καταφυγή στα fake news είναι μόνιμη όμως όλοι γνωρίζουν ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια…
Πηγη: periodista.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ