Η Τουρκία να επιλέξει μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης: Νέο τελεσίγραφο από την Ουάσιγκτον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9257

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψη: Γιατί προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον της Ιαπωνίας για αγορά επιπλέον 100 F-35. Σημαντική εξελιξη για την Ελλάδα.

Νέο τελεσίγραφο εστάλη στην Τουρκία με την απαίτηση να ακυρώσει την αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος, S-400 εάν επιθυμεί να έχει σχέσεις με την Αμερική και γενικότερα με τη Δύση. Το τελεσίγραφο ακολουθεί τη δημοσιοποίηση περίληψης της εμπιστευτικής έκθεσης του αμερικανικού Πενταγώνου που εστάλη στο Κογκρέσο. Σ’ αυτήν αναφέρεται ότι: Η Τουρκία κινδυνεύει να απoβληθεί από το αμερικανικό πρόγραμμα των μαχητικών F-35, το πιο δαπανηρό όπλο του κόσμου, εάν η κυβέρνησή της παραλάβει ένα προηγμένο ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα. Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, Τζέιμς Ινχόουφ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας δεν μπορεί να αγοράσει αντιαεροπορικούς πυραύλους από τη Ρωσία αν θέλει να παραλάβει τα μαχητικά F-35.
Η συνέχεια εδώ  https://hellasjournal.com/2018/12/i-toyrkia-na-epilexei-metaxy-tis-rosias-kai-tis-dysis-neo-telesigrafo-apo-tin-oyasigkton/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ