ΣΟΚ – δείτε το στοιχειωμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – μαρτυρία φωτιά

img 9272Χτισμένο σε σημείο με αρχαία, ισχυρή ενέργεια, πολλοί ισχυρίζονται ότι βεβηλώθηκε Αρχαιος ναός της Ήρας για να χτιστεί. Με πλήθος μεταφυσικών μαρτυριών για ανεξήγητα φαινόμενα. Μια τέτοια μαρτυρία απασχολεί πλέον την Ελληνική δικαιοσύνη, αφού μάρτυρας δήλωσε πως έπαιρνε μηνύματα από το Μέγαρο Μαξίμου για να σπρώξει την σκανδαλώδη σύμβαση του C4i, με τον τότε πρωθυπουργό όμως να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα! Ήδη η Φωφη Γεννηματα φέρνει εξορκιστές από το Βατικανό για να αποδείξει ότι ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ είναι αθώος και το στοιχειωμένο Μέγαρο έστελνε τα μηνύματα από μόνο του.

Του Αλέξανδρου Κόντη
Πιέσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αλλά και διαρκείς μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ώστε ο διαγωνισμός για το C4I να κατακυρωθεί υπέρ της κοινοπραξίας των εταιριών SAIC και Siemens, αποκαλύπτει η νέα δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για την υπόθεση.
Από τις νέες καταθέσεις των μαρτύρων, το 2017 και το 2018, ξεχωρίζει αυτή του Παύλου Πεζά, του Ελληνοαμερικανού πρώην αντιπροέδρου της TRS (Thales Raytheon Systems), της δεύτερης κοινοπραξίας που διεκδικούσε το έργο ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Διαβάστε εδώ και εδώ το δημοσίευμα της Realnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ