Φοιτήτρια Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δράστες (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5E4C3201-2F54-4F9E-B639-7450B7464200Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη, που βρέθηκε σε βράχια στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν.

Το χρονικό

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έπεσαν σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους ωστόσο μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ομολογήσει.
rodos 1
Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής.

Αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί τους, τη χτύπησαν και την πέταξαν στα βράχια της Ρόδου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη rodiaki.gr, οι δυο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρά το γεγονός ότι τους ακολούθησε.
foititria rodos
Η άρνηση της όμως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνοι την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές.
Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2fXxmUQcSG0?feature=oembed]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ