Η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν που γκρέμισε την κυβέρνηση Καραμανλή – αδιανόητο για την παράταξη να συντάσσεται με τους πράσινους γκαιμπελισκους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1Είναι απίθανο το πως μια κατηγορία νεοδημοκρατών, όπως άλλωστε δείχνει το διαδίκτυο και ακούς στα καφενεία, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και επαναλαμβάνει κουραστικά και βλακωδώς τις ίδιες σαχλαμάρες, τα ίδια ψέμματα των μέσων ενημέρωσης, που επιχειρούν να μας πείσουν ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας ικανός “ηγέτης”.
Ενώ η Καϊλή, σαρώνει στην Θεσσαλονίκη και όλοι μαζί κομματικοί Καραμανλικοί, Σαμαρικοί (όσοι έχουν μείνει από τους δεύτερους ) βρίζουν τον Μητσοτάκη, για την επιλογή του -την οποία υπερασπίζεται ο Μπουτάρης, φαντάσου- το σύστημα των ψεύτικων ειδήσεων, βρήκε…. πρόσφορο έδαφος, να κάνει πάλι τις βλακείες του και τις ίδιες σαχλαμάρες, να τις μεταδίδουν από στόμα σε στόμα και από face σε face, οι νεοδημοκράτες. Το χειρότερο, σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι οι σκεπτόμενοι νεοδημοκράτες –που συνήθως, έτσι για την ιστορία, είναι Καραμανλικοί -αναγκάζονται να υπερασπισθούν την κυβέρνηση Τσίπρα. Εκεί τους έφθασε ο Μητσοτάκης και η χυδαία προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.
Στην αρχή η περίφημη ατάκα που δήθεν είπε ο Τσίπρας, σε πυρόπληκτους: “Eίναι δικός μας αυτός;” Έλα ντε, που δεν το είπε. Το διαψεύδει η ίδια η συνομιλήτριά του και ταυτόχρονα παραθέτει και αποδείξεις. Αναγκάζεται το ΘΕΜΑ, να το διαψεύσει.Το βιολί τους, όμως οι νεοδημοκράτες γκαγκά…Δεν βλέπουν ότι πράγματι δεν είπε έτσι κι ότι μια φράση “η κόρη σου είναι αυτή;” έγινε “είναι δικός μας αυτός;” και συνεχίζουν το βιολί τους, να ζουν στον ψεύτικο κόσμο που τους φτιάχνει ο Κούλης, με τα μέσα ενημέρωσης, που τον στηρίζουν.
Αναφερόμενος ο Τσίπρας, στα δέκα εκατομμύρια βοήθειας της Κύπρου, για τους πληγέντες από την μεγάλη πυρκαγιά, είπε ότι θα ήταν καλύτερα να δοθούν για τις υποδομές και για τα σπίτια απευθείας, κι όχι να δοθούν από π.χ. 2000 ευρώ στον καθένα και να φαγωθούν. Κόβουν με την μονταζιέρα, οι βοηθοί Κούλη ,στα μέσα ενημέρωσης, τα υπόλοιπα και βγαίνει μόνον ότι “θα φάτε τα χρήματα”. Τι κι αν ολόκληρο το βίντεο αποδεικνύει τα παραπάνω. Εξακολουθούν οι γκαγκά νεοδημοκράτες ,να πιπιλάνε ανοησίες.
Συνέλαβαν μαθητές στα συλλαλητήρια, καραμέλα από ποιούς; Τους νεοδημοκράτες του Κούλη, που δεν είχε ως συνήθως σαφή άποψη για τα συλλαλητήρια; Και πράγματι συνελήφθησαν δυο μαθητές. Γιατί όμως; Γιατί παρεμπόδιζαν, την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Έλα όμως που η θέση Μητσοτάκη, είναι ότι δεν πρέπει να κλείνουν με καταλήψεις τα σχολεία;
H εξωφρενικής βλακείας αυτή πολιτική, θέλγει τους νεοδημοκράτες του Κούλη, που ευτυχώς μειώνονται συνεχώς, δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και θέλουν με αυτήν την προπαγάνδα, να κερδίσουν τον Τσίπρα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι δεξιοί. Αυτούς δεν θα τους κερδίσει ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και δυστυχώς η ιστορική παράταξη και ο τόπος, θα πληρώσει πολύ άσχημα τον …αντιστόρητο Κυριάκο Μητσοτάκη.-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ