Θρήνος για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Σήμερα το τελευταίο αντίο – Βαρύ το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

A8C3FE5C-9679-47FC-BF2C-F2561EAA6AB1Εν τω μεταξύ, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν αναμένεται να προσαχθούν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 21χρονης, όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.
 
https://youtu.be/j9_2vAe7YcI
 
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της φοιτήτριας.
Το νέο στοιχείο που προέκυψε είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.
Ένα βίντεο από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τη νεαρή φοιτήτρια.

Η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό φέρεται να είναι το όχημα, με το οποίο την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές.
Ραγίζει καρδιές η δήλωση του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, Γιάννη Τοπαλούδη, δάσκαλου στο επάγγελμα και αντιδημάρχου Διδυμοτείχου, που έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, μεταφέροντας και τη σορό της κόρης του, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια της Λίνδου, στη Ρόδο.

«Έχουμε μια μικρή ανακούφιση που βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μας. Το χώμα που θα σκεπάσει σήμερα την Ελένη θα είναι λίγο πιο ελαφρύ», δήλωσε στην εφημερίδα το ”ΕΘΝΟΣ” ο κ. Τοπαλούδης.
 
«’Ένα μεγάλο ”γιατί” θα μας βασανίζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Γιατί το έκαναν; Λίγη σημασία έχει ποιοι ήταν. Το θέμα είναι γιατί; Ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το ότι το κορμάκι της Ελένης μας χτυπούσε για δύο μέρες στα βράχια. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός», πρόσθεσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ