Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας στο Διδυμοτειχο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο στη Ρόδο.
Συγγενείς και φίλοι, τόσο της οικογένειας, όσο και της άτυχης κοπέλας, αποχαιρέτησαν την φοιτήτρια, το νήμα της ζωής της οποίας κόπηκε τόσο σύντομα.

 
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιδί τους. «Δεν πιστευα ποτε οτι θα έντυνα το παιδί μου νυφούλα για να το βάλω στο φέρετρο» είπε σπαρακτικά η μητέρα.
Σήμερα στις 8 το πρωί, η σορός της νεαρής φοιτήτριας, που φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς στη Ρόδο, μεταφέρθηκε, με επιθυμία της μητέρας της, στο σπίτι της. Εκεί παρέμεινε έως και τις 11, οπότε και άρχισε η εξόδιος ακολουθία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διδυμοτείχου.
«Η Ελένη ήταν η ελπίδα», είπε στον επικήδειό του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης
Τη σορό της 21χρονης Ελένης συνόδευσε η μπάντα του Δήμου Διδυμοτείχου, καθώς ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος της πόλης. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ