Η Ελένη αιμόφυρτη εκλιπαρούσε τα κτήνη να την πάνε στο νοσοκομείο!

img 9175

Προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό οι αποκαλύψεις για την βραδιά που τα δύο κτήνη βασάνισαν και δολοφόνησαν την ατυχή φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 19 χρόνος αλβανικής καταγωγής έσπασε πρώτος και ομολόγησε ότι αυτός έφερε το φίλο του προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με την άτυχη φοιτήτρια, με την οποία όπως υποστηρίζει είχαν ήδη συνάψει σχέση. Και οι τρεις Μετέβησαν με το αυτοκίνητο του πατέρα του 21 χρόνου στο σπίτι του τελευταίου στη Λίνδο. Εκεί ο 21 χρόνος – σύμφωνα με ότι δηλώνει ο 19 χρόνος – επιχείρησε να κακοποιήσει την Ελένη, αυτή αντιστάθηκε και τότε αυτός την χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι.

Ενώ λοιπόν η κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη εκλιπαρούσε τα δύο κτήνη να την πάνε στο νοσοκομείο, αυτοί αντίθετα την φόρτωσαν πάλι στο αυτοκίνητο και την έριξαν από τον γκρεμό. Όταν έπεσε στη θάλασσα η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή. Μπορούσε δηλαδή να έχει σωθεί.

Ακολούθως όταν ανακαλύφθηκε η σορός της, εμφανίστηκαν διαφορά σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις αρχές. Ένας από τους δράστες φέρεται να είναι συγγενής του ενός εκ των δολοφόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ