Και η Κριστίν Λαγκάρντ ξύπνησε και αντιγράφει τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9178Όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έδινε την ιστορική διάλεξη για τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού, στην κοιτίδα της ελεύθερης οικονομίας, το οικονομικό πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, κατα την τελετή ανακήρυξης του σε επίτιμο διδάκτορα μάλιστα, δεν φανταζόταν ότι εκτός από την επιβεβαίωση που θα γνώριζε από τον ίδιο τον γκουρού της ελεύθερης οικονομίας, Y. Harari, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, ο οποίος ήταν παρον όταν ανακηρυσσόταν επίτιμος διδάκτορας ο Προκόπης Παυλόπουλος, θα υιοθετούσε πλήρως τις απόψεις του και η… Κριστίν Λαγκάρντ! Στην πρόσφατη ομιλία της μάλιστα στην Κοιτίδα του καπιταλισμού, στην βιβλιοθήκη του Κογκρέσου! Μετά και από αυτό, δεν χρειάζεται να αναρωτιέται κανείς γιατι από όλους εκείνους που επιτέθηκαν λυσσαλέα στον ΠτΔ όταν μίλησε για τον “Μινώταυρο”, απέμεινε μόνον ο Πρετεντέρης.

Για την ιστορία, ο Harari στο εκπληκτικό του βιβλίο υιοθετεί ακριβώς τα επιχειρήματα του Προκόπη Παυλόπουλου για τον νεοφιλελευθερισμό και τον κίνδυνο που αποτελεί για την ανθρωπότητα, όπως ακριβώς τα έχει παραθέσει ο έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Τον ίδιο κώδωνα του κινδύνου έκρουσε και η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μάλιστα είδε τον Παυλόπουλο να την εξοβελίζει από την ευρωζώνη παρέα με το ΔΝΤ.

Η ομιλία της Λαγκάρντ εδώ: https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1420844/proeidopoiisi-lagkarnt-gia-mia-nea-epoxis-tis-orgis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ